Homepage  / Vedete străine

Ce mare s-a făcut fiul actorilor din „Clona”, Giovanna Antonelli și Murilo Benício. Cu ce se ocupă Pietro la 19 ani

Ce mare s-a făcut fiul actorilor din „Clona”, Giovanna Antonelli și Murilo Benício. Cu ce se ocupă Pietro la 19 ani
10

de Anda Dincă,

Pietro Antonelli, fiul cunoscuților actori brazilieni Giovanna Antonelli și Murilo Benício, i-a impresionat pe internauți cu fizicul său de invidiat, urcând fotografii noi cu el pe rețelele de socizalizare.

Cum arată astăzi Pietro Antonelli, fiul actorilor Givanna Antonelii și Murilo Benício

Protagoniștii telenovelei care a făcut furori în 2001-2002, „Clona” („O Clone”), au devenit unul dintre cele mai mediatizate cupluri din America Latină odată cu relația lor, care a durat din 2002 până în 2005, cei doi având împreună și un fiu, pe Pietro Antonelli.

Timpul a trecut și Pietro, acum în vârstă de 19 ani, are mulți admiratori pe rețelelele de socializare pe care îi ține la curent atât cu activitățile sale, cât și cu transformările fizicului său lucrat la sala de fitness. Pietro nu a urmat o carieră în telenovele, ci s-a dedicat muzicii de câțiva ani, aceasta fiind marea sa pasiune.

nelli 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cunoscut drept „Nelli”, acesta fiind numele său de scenă, Pietro Antonelli are peste 70 de mii de urmăritori pe Instagram. Semnând cu „Nelli”, adică doar cu o parte din numele de familie al mamei sale, Pietro Antonelli a dezvăluit într-un interviu ce l-a motivat să-și aleagă acest nume de scenă: „Am încercat mai multe combinații cu numele până am găsit una care îmi plăcea. Ai mei mi-au spus că mă susțin”, a declarat el, citat de purepeople.com.br.

Pietro a mai povestit și ca primul său contact cu muzica a venit prin intermediul părinților săi, Giovanna fiind o iubitoare de rock și Murilo fiind un admirator al genurilor rap si hip-hop: „Am crescut pe scena de rap. Îl ador pe Matuê. Dar nu m-am gândit niciodată să fac și eu asta, până când un prieten din copilărie a început să facă spectacole și am văzut că se poate. La 15 ani, am început să compun și am învățat singur să fac beat-uri”.

În ce proiecte sunt implicați Giovanna și Murilo

În vârstă de 48 de ani, Giovanna continuă să joace în filme, seriale și piese de teatru. Cel mai recent proiect al ei este pelicula „Rio de Sangue”, la care a început de curând filmările. În această producție ea îi dă viață Patríciei, un ofițer de poliție care, după ce s-a ocupat de o operațiune eșuată, este dată afară și trebuie să se confrunte cu o realitate diferită, la care nu se aștepta.

Anul acesta, Giovanna a divorțat după 15 ani de căsătorie de regizorul Leonardo Nogueira, cu care are două fete gemene, zvonurile că relația lor a ajuns la final apărând toamna anului trecut. În ceea ce-l privește pe Murilo (53 de ani), acesta formează din 2020 un cuplu cu autoarea și scenarista Manuela Dias. În afară de Pietro, Murilo mai are un fiu rezultat din relația cu actrița Alessandra Negrini, pe Antônio Benício, în vârstă de 28 de ani. Pe 9 septembrie în Brazilia, va avea premiera cea mai recentă telenovelă a sa, „Mania de Você”.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton