; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum arata acum mirela stoian, lila din vacanta mare (2)

Cum arată astăzi Mirela Stoian, Lila din „Vacanța mare”. Actrița a ieșit din lumina reflectoarelor

23 April 2021

Mirela Stoian i-a dat viață unui dintre cele mai iubite personaje de pe micile ecrane de la noi: Lila din „Vacanța Mare'. Actrița făcea la acea vreme echipă cu Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, dar după dispariția serialului de la Pro TV, viața ei s-a schimbat, iar aparițiile în public au dispărut aproape în totalitate.

Celebra actriță, acum în vârstă de 52 de ani, a jucat rolul Lilei, fiica lui Leana și a lui Costel, dar și sora lui Axinte, în serialul „Vacanța mare'. După încheierea serialului, Mirela Stoian a decis să renunțe să mai apară în lumina reflectoarelor. Potrivit Libertatea, una dintre aparițiile sale a fost într-o emisiune de la TVR: a venit atunci la tv alături de fiica ei și de Corina Dănilă. După acest episod, nu a mai apărut pe micile ecrane.

 

„Nu îmi este dor de personajul Lila. Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de «greutatea» acestui nume. Dacă nu mi-am găsit de munca în ultimii cinci ani este şi din cauza faptului că lumea m-a văzut ca pe acest personaj.  Pe vremea când eram «Lila» am avut salarii foarte bune, am trăit decent. Nu erau sume exorbitante, dovadă că stau în apartamentul pe care l-am luat cu soţul meu. Aveam nişte bani puşi deoparte, însă nu foarte mulţi. Atunci îmi făceam toate mofturile, făceam cadouri și nu m-am aşteptat niciodată ca totul să se termine atât de brusc. Acum trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc şi deplâng de pe margine eşecul meu. Sora şi părinţii mă ajută!', spunea Mirela Stoian în urmă cu ceva ani.

Sursa foto: Libertatea, capturi ecran

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare