Homepage  / Vedete străine

Cum arată la 55 de ani „Xena, prințesa războinică”. Actrița a spulberat zvonurile legate de un remake al celebrului serial

Cum arată la 55 de ani „Xena, prințesa războinică”. Actrița a spulberat zvonurile legate de un remake al celebrului serial
10

de Cristina Țapu,

Lucy Lawless a câștigat simpatia publicului datorită rolului pe care l-a avut în serialul de mare succes Xena, prințesa războinică. Deși nu mai este o prezență constantă pe micul ecran, actrița de 55 de ani activează în continuare în lumea filmului și are un tonus extraordinar.

Cum arată „Xena, prințesa războinică” la 55 de ani

Lucy a apărut pe scena faimosului festival de film Sundance pentru a-și promova noul film, „Never Look Away”. Îmbrăcată lejer, purtând o pereche de pantaloni confortabili, o vestă multicoloră și bocanci, cu părul blond și tuns bob, actrița nu mai arată deloc ca personajul care a făcut-o celebră în rândul telespectatorilor din întreaga lume.

Red Carpet Retro – 2006Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Există posibilitatea ca în curând să vedem și o nouă versiune a serialului Xena. Actrița a fost întrebată dacă a discutat despre acest lucru cu fosta ei colegă Renée O’Connor, care a interpretat rolul lui Gabrielle.

Lucy Lawless a recunoscut că au discutat despre posibilitatea unui remake, dar consideră că povestea Xenei este una care ține de domeniul trecutului.

„Se poate să fi vorbit. Nu-mi amintesc. Nu e o prioritate să vorbim despre asta, fiindcă oamenii discută deja de ani de zile și suntem cam obosite de această discuție”, a declarat vedeta.

Cu o carieră impresionantă în lumea filmului și televiziunii, Lucy Lawless și-a câștigat locul printre actorii de talie mondială. Născută în Noua Zeelandă în 1968, Lawless și-a început cariera în industria divertismentului în anii ’80 și a cunoscut succesul internațional odată cu rolul Xenei, care a devenit un simbol al puterii și independenței feminine.

Lucy Lawless este mama a trei copii

De-a lungul carierei sale, Lucy Lawless nu s-a limitat doar la acțiunea fantastică din „Xena”. A avut roluri notabile în seriale precum „Battlestar Galactica”, „Spartacus” și „Ash vs Evil Dead”, demonstrând versatilitate actoricească. De asemenea, a fost apreciată pentru implicarea sa în proiecte sociale și umanitare, militând pentru drepturile femeilor și susținând diverse cauze caritabile.

Lucy Lawless este căsătorită cu Robert G. Tapert, producătorul executiv al celebrului serial „Xena: prințesa Războinică”, din anul 1998. Cuplul are împreună doi băieți, Julius Robert Bay și Judah Miro. Actrița a mai avut o căsătorie anterioară cu Garth Lawless, în perioada 1988 – 1995, din care a rezultat o fiică pe nume Daisy.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton