Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată astăzi Lili Jurcă din „La Bloc”. Cu ce se ocupă Mariana Dănescu de când a renunțat la lumina reflectoarelor

Cum arată astăzi Lili Jurcă din „La Bloc”. Cu ce se ocupă Mariana Dănescu de când a renunțat la lumina reflectoarelor
18

de Cristina Țapu,

„La bloc” , unul dintre cele mai de succes sitcom-uri românești, a făcut furori atunci când a fost difuzat, iar zeci de mii de români au urmărit cu sufletul la gură aventurile locatarilor puși pe șotii. Timpul a trecut, iar unii dintre protagoniști nu mai sunt atât de prezenți în lumina reflectoarelor. Iată cum arată astăzi Mariana Dănescu, cea care a interpretat-o cu măiestrie și umor pe Lili Jurcă!

Cum arată astăzi Lili Jurcă din „La bloc”

„La bloc” este un sitcom produs de Pro TV, a cărui difuzare a început pe 1 aprilie 2002. Sitcomul difuzat de Pro TV timp de 13 sezoane (2002-2008) a fost inspirat din show-urile de improvizaţie pe care postul le difuza la un moment dat și astfel s-a născut o „Familie Bundy” românească, care spunea povestea locatarilor unui bloc de locuinţe.

lili-jurca-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Veteranii producției au fost actorii: Mihai Coadă (interpretul taximetristului Nelu Curcă, actor care a părăsit între timp viața publică devenind călugăr), Dragoș Moștenescu (Costel Jurcă), Luminiţa Erga (Suzi Curcă), Mariana Dănescu (Lili Jurcă), Tudorel Filimon (Nea Popa), Emil Mitrache (Americanu`) și Alina Chivulescu (Bela Curcă). Cele trei grații feminine care atrăgeau toată atenția erau tinerele Mimi Curcă (Dana Rogoz) și prietenele ei, Adina (Laura Cosoi) și Roxana (Tili Niculae). 

Printre personajele populare se numără și Lili Jurcă, interpretată de actrița Mariana Dănescu. Ea a dat viață unei gospodine cicălitoare, având o coafură de neuitat, similară celebrei Peggy Bundy. Chiar și la ani buni după încheierea filmărilor, Mariana Dănescu își urmează pasiunea, deși nu mai este la fel de prezentă în lumina reflectoarelor. La 55 de ani, este acum actriță la Teatrul Metropolis și are o energie debordantă.

la-bloc-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 18

Mariana Dănescu a trăit o mare dramă în anul 2013

De curând, ea a surprins cu cea mai recentă apariție. Îmbrăcată într-un costum negru, format dintr-un sacou și o fustă, actrița a ținut un discurs pentru un grup de copii la bibliotecă. Deși timpul a trecut, Mariana Dănescu a rămas la fel de jovială și umorul său continuă să aducă zâmbetele pe chipul celor cu care interacționează.

Dincolo de viața de pe platoul de filmare, actrița a trecut printr-o dramă imensă. Deși o vedeam mereu zâmbind în serialul „La Bloc” sau pe scena teatrului, Mariana Dănescu a avut de înfruntat un moment extrem de dificil.

Mariana Dănescu avea o soră geamănă, Adriana Dănescu, care din păcate a murit în 2013. Adriana, jurnalistă de profesie, a pierdut lupta cu cancerul și a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care au iubit-o.

Sursă foto: Facebook Mariana Dănescu – Arhivă TV Mania!

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton