Homepage  / Vedete străine

Leticia Calderon, ravisantă la 55 de ani. Cum arată în prezent „Esmeralda”. Actrița ascunde o poveste dureroasă de viață

Leticia Calderon, ravisantă la 55 de ani. Cum arată în prezent „Esmeralda”. Actrița ascunde o poveste dureroasă de viață
4

de Redactia Tvmania

Leticia Calderon, în vârstă de 55 de ani, făcea furori pe vremuri în rolul Esmeraldei. Timpul a trecut, iar actrița și-a menținut trăsăturile care au impresionat mii de fani. Iată cum arată astăzi!

Cum arată astăzi Leticia Calderon, în vârstă de 55 de ani

La sfârșitul anilor ’90, Leticia Calderon era senzațională în rolul principal al telenovelei „Esmeralda”. În acea perioadă, frumoasa actriță mexicană a captivat inimile românilor care urmăreau cu sufletul la gură povestea de dragoste plină de intrigi și drame dintre ea și Fernando Colunga – Jose Armando în serial. La vârsta de 55 de ani, Leticia Calderon nu mai arată ca tânăra Esmeralda, dar frumusețea sa rămâne una incontestabilă.

Tribute To Silvia Pinal For Her Career Of More Than 60 YearsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Din nefericire, viața frumoasei Leticia Calderon a fost marcată de multă suferință și de două căsnicii ratate.
Actrița s-a căsătorit inițial cu Marco Lopez, care, de asemenea, era actor, dar, din nefericire, căsnicia lor a durat doar doi ani, în 1999 cei doi parteneri au decis să pornească pe căi separate. Nici mariajul cu Juan Collado nu a avut un final fericit, Juan îndrăgostindu-se de o altă femeie în timpul mariajului cu Leticia.

Leticia Caldeton este mama unui băiat diagnosticat cu sindromul Down

Fiul ei cel mare al vedetei suferă de sindromul Down, dar actrița a împărtășit cu fanii săi că experiența de a avea un copil cu nevoi speciale este o provocare care, surprinzător, a făcut-o să înțeleagă mai bine sensul vieții.

„Nu sunt scriitoare, dar am vrut să împart cu voi toţi minunata experienţă de a avea un fiu cu sindromul Down. Multe persoane cred că este un chin, dar vă asigur că nu e deloc aşa. Viaţa mea este perfectă şi fără un bărbat alături. Desigur, că mi-ar plăcea să am un partener cu care să mă simt în siguranţă, dar nu este ceva care să-mi provoace insomnii. Am doi bărbaţi acasă, Carlo şi Luciano, copiii mei, care mă fac să mă simt împlinită„, povestea actrița, conform Revistei Viva!

Născută pe 15 iulie 1968 în Mexic, Leticia Calderon a devenit cunoscută în special pentru interpretarea memorabilă a personajului principal în telenovela „Esmeralda”, care a captivat telespectatorii la sfârșitul anilor ’90. Frumusețea ei excepțională și talentul artistic au făcut-o una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele, nu doar în Mexic, ci și în întreaga lume.

Cu o carieră de peste trei decenii în industria divertismentului, Leticia Calderon a strălucit într-o varietate de roluri, demonstrând o versatilitate remarcabilă. De la drame intense până la comedii romantice, actrița și-a lăsat amprenta într-un spectru larg de genuri, câștigându-și aprecierea criticilor și a publicului.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton