Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată astăzi, la 74 de ani, Corina Chiriac. Cântăreața s-a pozat cu Horia Brenciu

Cum arată astăzi, la 74 de ani, Corina Chiriac. Cântăreața s-a pozat cu Horia Brenciu
11

de Andra Stana,

Corina Chiriac este una dintre cele mai iubite și influente figuri ale muzicii ușoare românești, activând în această industrie de peste cinci decenii. Zilele trecute, artista de 74 de ani s-a pozat în brațele lui Horia Brenciu. Iată ce a declarat acesta imediat ce imaginile au apărut online.

În vârstă de 74 de ani, Corina Chiriac a luat parte recent la un eveniment la care a participat și Horia Brenciu. Acesta nu s-a putut abține și s-a pozat cu celebra cântăreață, iar imaginile au făcut deliciul fanilor, care s-au întrecut în complimente.

Horia Brenciu, încântat de întâlnirea cu Corina Chiriac

Într-o rochie roz, de vară, cu model floral, Corina Chiriac s-a îmbrățișat cu Horia Brenciu, care s-a declarat încântat de întâlnirea lor, dar și de faptul că România a câștigat meciul cu Ucraina la Euro 2024. În mesajul postat online, Brenciu a scris:

Ieri am avut bucuria s-o întâlnesc și s-o prezint pe Corina Chiriac. Avem atâtea amintiri încât nu ne-a ajuns o după amiază să le parcurgem pe toate! Ieri am prins încă una: meciul naționalei! L-am urmărit în culisele evenimentului! La primul gol am dat cuba. La al 3-lea, dansam îmbrățișați! Bravo, băieți! Bravo, România! Te sărut, Corina! Când mai cântăm, din nou, “Strada speranței”?”.

corina-chiriac-si-horia-brenciu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Frumoasa și superba Corina Chiriac!! Toată admirația pentru voi, oameni minunați și frumoși!!!”, „Respect! Sunteți frumoși și valoroși”, au comentat unii dintre fani la adresa celor doi. „Mari artiști, mari voci”, a comentat altcineva pe Facebook.

Ce pensie primește Corina Chiriac

Corina Chiriac a dezvăluit cu câțiva ani în urmă că se confruntă cu dificultăți financiare și depune eforturi semnificative pentru a avea un trai decent. Deși nu a dezvăluit suma exactă pe care o primește, artista a lăsat de înțeles că se străduiește din greu să facă față cheltuielilor.

„Am, desigur, o pensie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber. Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă„, a povestit Corina Chiriac, conform Formula As.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton