Homepage  / Vedete româneşti

Kitty Cepraga s-a reinventat după divorț. Cu ce se ocupă acum actrița: „Îmi doream atât de mult!”

Kitty Cepraga s-a reinventat după divorț. Cu ce se ocupă acum actrița: „Îmi doream atât de mult!”
13

de Redactia Tvmania

Kitty Cepraga, cunoscută și sub numele său real Kristina Cepraga, a fost o figură remarcabilă în peisajul media din România acum aproape două decenii. Ea și-a făcut debutul în lumina reflectoarelor în cadrul proiectului de televiziune extrem de popular „Școala vedetelor". În prezent, locuiește în București împreună cu fiica sa. Iată cum arată acum Kristina și cu ce se ocupă!

Cum arată astăzi Kitty Cepraga și cu ce se ocupă

Kitty Cepraga, în vârstă de peste 40 de ani, este mândra mamă a micuței Aurora May, în vârstă de 8 ani. În 2021, după o relație care a duar 15 ani, ea a trecut prin divorț de tatăl fetiței sale. Cu toate acestea, pentru binele copilului lor, cei doi părinți au ales să rămână în relații bune și păstrează legătura.

În lumea filmului, Kitty a fost prezentă în producții precum „Milionari de Weekend“, „The Secret of Botticelli“, și „Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii”, unde a împărțit ecranul cu actori precum Cosmin Seleși, Alin Panc și Vărul Săndel (Alexandru Pop). De asemenea, și-a lăsat amprenta în industria cinematografică italiană, țară în care a petrecut mai mulți ani.

kitty-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Kitty Cepraga și James Goodwin au trecut prin divorț acum trei ani, după o relație care a durat 15 ani. Cei doi au o fetiță împreună, în vârstă de 8 ani. Actrița recunoaște că despărțirea a fost o experiență dificilă și că și-ar fi dorit să rămână alături de James, însă destinul a avut cu totul alte planuri pentru ea.

„Este, fără doar și poate, un faliment. Este o nereușită, dacă punem așa problema. Nu cred că te refaci niciodată după așa ceva pentru că, evident, ai pus niște speranțe, niște așteptări. Vorbim de niște ani, în cazul meu au fost toată perioada mea post-adolescențială, până de curând, în urmă cu doi ani. Crești lângă persoana respectivă, eram amândoi copii. 

Depășești cu greu, nu cred că te refaci niciodată. Dacă a venit și un copil și a fost o căsnicie, evident că ai avut speranța să fie până la sfârșitul vieții. Repet, suntem persoane mature și adulte, iar faptul că ne iubim atât de mult copilul, face ca ea să nu simtă atât de mult despărțirea”, declara Kitty Cepraga.

Kitty a devenit profesoară de actorie

În prezent, Kitty Cepraga predă actorie în limba italiană și este dornică se se concentreze pe partea de regizare a filmelor, căci cinematografia este prima sa iubire, indiferent de situație.

„Predau actorie în limba italiană, deci fix nișă pentru mine. Cred că sunt foarte mișto și copiii mă adoră. Sunt foarte copilăroasă și limbajul cu ei este mai firesc decât cel cu oamenii mari. O am și pe Aurora May ca elevă. Să fiu profesoară mi se pare ceva ce, fără să-mi dau seama, îmi doream mult de tot. Nu știam că pot fi un pedagog bun, pentru că sunt o persoană agitată și mă plictisesc foarte repede. M-am gândit că o să fiu dificilă și ca mamă, și ca profesoară, dar iată că m-am înșelat. Fac actorie cu copiii, public speaking, îi pregătesc pentru castinguri”, spunea Kristina Cepraga după ce s-a întors în România.

Sursă foto: Instagram Kitty Cepraga

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton