Homepage  / Vedete străine

Cum arată astăzi, la 70 de ani, Katey Segal. Actrița din „Familia Bundy” ascunde o poveste tragică

Cum arată astăzi, la 70 de ani, Katey Segal. Actrița din „Familia Bundy” ascunde o poveste tragică
15

de Cristina Țapu,

Îți amintești de adorabila Peggy Bundy? Iată cum arată Katey Sagal la vârsta de 70 de ani! Este greu de crezut că faimoasa Peggy Bundy, femeia casnică din „Married with Children", care îi dădea bătăi de cap lui Al, ar putea fi vreodată uitată. Acest serial-fenomen a avut milioane de fani și a transmis și multe lecții de viață. Katey Sagal, actrița care a interpretat-o pe Peggy, ascunde însă o poveste tragică de viață.

Katey Sagal a avut o viață marcată de tragedii

Deși a adus zâmbetul pe buzele a generații întregi, Peggy Bundy – sau, pe numele ei real, Katey Sagal – a avut o viață marcată de tristețe.

În timpul unei apariții la emisiunea radiofonică a celebrului Howard Stern, Katey Sagal, în vârstă de acum 70 de ani, a dezvăluit că a trecut printr-o tinerețe tumultoasă, marcată nu doar de moartea tragică a părinților săi, ci și de lupta cu dependența de substanțe interzise.

‘Sons Of Anarchy’ Season 7 PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Din păcate, actrița a suferit o pierdere tragică la o vârstă extrem de fragedă – avea doar 20 de ani – când mama sa a decedat din cauza unei afecțiuni cardiace. Cinci ani mai târziu, a trebuit să facă față și pierderii tatălui său, un sprijin important în viața ei, care a încurajat-o să-și urmeze pasiunea și să-și dezvolte talentul.

Moartea tatălui său a fost și mai dramatică, fiind cauzată de un tragic accident. Ulterior, Katey s-a luptat cu dependența de substanțe interzise, printre care și cocaină. După ani întregi, a reușit să renunțe la stupefiante, însă nu i-a fost deloc ușor.

Viața lui Katey Sagal a fost marcată de trei căsătorii înainte să găsească adevărata fericire. Acest moment de împlinire a venit abia la vârsta de 50 de ani. În primul rând, a fost căsătorită cu muzicianul Freddie Beckmeier, între 1978 și 1981, apoi cu alt muzician, Fred Lombardo, între 1986 și 1989. Urmează Jack White, cu care a fost căsătorită între 1993 și 2000, din această uniune rezultând doi copii – Sarah Grace (1994) și Jackson James (1996).

Pe parcursul filmărilor pentru unul dintre serialele sale, Katey a suferit o pierdere dureroasă – a pierdut o sarcină în luna a opta. Această tragedie a avut un impact devastator asupra ei. Chiar și așa, dorința ei de a deveni mamă nu a dispărut.

Cu actualul ei soț, Kurt Sutter, a încercat să își îndeplinească acest vis, dar vârsta ei, trecută de 50 de ani, a făcut acest lucru imposibil. Astfel, actrița a apelat la o mamă-surogat, iar doi ani mai târziu, a venit pe lume Esme.

Katey Sagal, cunoscută pentru rolul său monumental ca Peggy Bundy în serialul de comedie „Familia Bundy” și-a lăsat o amprentă puternică în lumea televiziunii. După succesul acestui serial, cariera ei a continuat să crească, aducându-i roluri importante și aprecieri critice.

Katey Sagal, premiată pentru rolul uimitor din „Sons of Anarchy”

Unul dintre cele mai semnificative roluri ale sale a fost în serialul dramatic „Sons of Anarchy”, în care a interpretat personajul Gemma Teller Morrow. Sagal a adus o profunzime impresionantă acestui rol, captivând publicul cu prezența ei carismatică și interpretarea magistrală. Pentru acest rol, a primit chiar și un Glob de Aur, recunoașterea meritată a muncii și talentului său.

În „Sons of Anarchy”, Sagal a reușit să ofere o interpretare complexă a unei femei puternice și influente în lumea motocicliștilor, cu toate contradicțiile și tensiunile interioare care vin odată cu această poziție.

În timp ce rolul Peggy Bundy a fost definitoriu pentru Katey Sagal și a stabilit-o ca o prezență remarcabilă în televiziunea americană, interpretarea sa în „Sons of Anarchy” a demonstrat versatilitatea și talentul său actoricesc. De la comedie la dramă, Katey Sagal a dovedit că poate excela în orice gen al cinematografiei.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton