Homepage  / Vedete străine

Cum arată astăzi fiul cel mare al lui Pierce Brosnan. Christopher se luptă cu dependența de droguri de ani întregi

Cum arată astăzi fiul cel mare al lui Pierce Brosnan. Christopher se luptă cu dependența de droguri de ani întregi
18

de Cristina Țapu,

Christopher, fiul înstrăinat al lui Pierce Brosnan, a fost văzut în public pentru prima dată după mult timp, la aproape 20 de ani după ce tatăl său a rupt legăturile cu el din cauza dependenței de droguri. Iată ce poveste tristă de viață are fiul cel mare al actorului.

Fiul cel mare al lui Pierce Brosnan se luptă de ani întregi cu dependența de droguri

Christopher, acum în vârstă de 51 de ani, a studiat regie în Los Angeles și New York. A lucrat ca asistent de regie la multe dintre filmele tatălui său, Pierce Brosnan, inclusiv „Tomorrow Never Dies”, „The World Is Not Enough” și „Robinson Crusoe” în a doua jumătate a anilor ’90.

Totuși, alegerile greșite i-au deturnat cariera și l-au adus la sapă de lemn. Recent, a fost fotografiat ieșind dintr-un magazin alimentar din Londra. Vizibil abătut, Christopher a evitat cu orice preț să facă contact viziual cu reporterii care se alfau pe urmele sale.

*EXCLUSIVE* Christopher Brosnan is spotted on a stroll holding his Waitrose bag out shopping on the Portobello Road in London’s Notting Hill.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Părinții biologici ai lui Christopher sunt Cassandra Harris, prima soție a lui Pierce Brosnan, și fostul ei soț, Dermot Harris. După moartea tatălui lor și căsătoria lui Pierce cu Cassandra, acesta i-a adoptat pe Christopher și pe sora lui, Charlotte.

Din păcate, Christopher a devenit dependent de droguri și nu a dorit să renunțe la acest obicei distructiv, în ciuda tuturor încercărilor pe care Pierce le-a făcut. În cele din urmă, actorul a luat decizia de a întrerupe orice legătură cu fiul său, deși a menționat că-l va purta mereu în rugăciunile sale.

Christopher este încă foarte pierdut. E șocant. Știu unde este, dar are o viață grea. Pot doar să îmi păstrez credința că se va recupera. A testat pe toată lumea din această familie, dar pe nimeni la fel de mult ca pe el însuși. Știe cum să iasă din asta, dar nu vrea. Nu tai niciodată complet legăturile, dar eu a trebuit să o fac cu Christopher. A trebuit să spun: Du-te. Fii ocupat să trăiești sau să mori. El e în rugăciunile mele”, declara, cu ani în urmă, Pierce Brosnan.

Pierce Brosnan și-a găsit fericirea alături de Keely Shaye Smith

Pierce Brosnan a avut cinci copii, dar a pierdut-o pe singura lui fiică, Charlotte, în 2013. Charlotte și fratele ei, Christopher (51 de ani), au fost adoptați de Pierce după ce s-a căsătorit cu Cassandra Harris, fiind copiii ei dintr-o căsnicie anterioară.

În timpul mariajului lor, Cassandra și Pierce au avut împreună un fiu, Sean, care are acum 40 de ani. După ce și-a refăcut viața alături de Keely Shaye Smith, actorul a devenit tată de două ori. Cei doi fii mai mici ai săi sunt Dylan, acum în vârstă de 27 de ani, și Paris, în vârstă de 23 de ani.

MET Gala 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 18

În 1994, în Mexic, a cunoscut-o pe Keely Shaye Smith, care la acea vreme era corespondent TV. Au ieșit la o întâlnire la doar câteva zile după ce au făcut cunoștință. Stăteau sub cerul nopții, cu mâinile împreunate, în timp ce deasupra lor zburau focuri de artificii. Conversația lor a durat până la ora 3 dimineața, conform declarațiilor făcute de către Keely.

„Ne-a fost scris să ne găsim unul pe celălalt. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea în fiecare zi. Când Keely se uită la mine, simt că prind curaj. Iubesc vitalitatea ei, pasiunea ei. Ea are această forță fără de care nu aș putea trăi”, declara Pierce, potrivit Bright Side.

Pierce Brosnan, unul dintre cei mai remarcabili actori ai generației sale, s-a născut pe 16 mai 1953 în Drogheda, Irlanda. Cu o carieră impresionantă și un stil inconfundabil, Brosnan și-a câștigat faima și recunoașterea la nivel mondial datorită rolurilor sale memorabile, în special pentru interpretarea celebrului agent secret James Bond.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton