Homepage  / Vedete străine

Cum arată astăzi fiica lui Paul Walker. Meadow are 25 de ani și este un fotomodel de succes. Tânăra a transmis un mesaj emoționant la 10 ani de la moartea actorului

Cum arată astăzi fiica lui Paul Walker. Meadow are 25 de ani și este un fotomodel de succes. Tânăra a transmis un mesaj emoționant la 10 ani de la moartea actorului
9

de Cristina Țapu,

S-au împlinit 10 ani de când regretatul actor Paul Walker a murit într-un cumplit accident de mașină. Cu această ocazie, Meadow Walker, fiica acestuia, a transmis un mesaj emoționant pe pagina personală de Instagram.

Meadow Walker, omagiu emoționant pentru tatăl său, actorul Paul Walker

Într-o postare pe Instagram, modelul în vârstă de 25 de ani, a împărtășit un videoclip adorabil din trecut în care își surprinde tatăl de ziua lui.

Clipul începe cu Meadow strigând „bună” în timp ce tatăl ei deschide ușa unui autobuz de turneu. După ce își dă seama că fiica sa este în fața lui, actorul poate fi văzut zâmbind și căzând pe un pat din cauza șocului resimțit.

Jordana Brewster, care a jucat în filmele Fast & Furious alături de Walker, a comentat la postare: „Te iubesc atât de mult.”

Meadow s-a destăinuit anterior despre ceea ce a învățat de la tatăl ei într-un omagiu pe Instagram scris în septembrie, sărbătorind ceea ce ar fi fost a 50-a aniversare a lui Paul Walker.

Fiica lui Paul Walker și-a speriat fanii cu cele mai noi poze. Cum arată acum MeadowIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„La mulți ani pentru îngerul meu păzitor! Îți mulțumesc pentru dragostea, îndrumarea, prietenia, spiritul tău și pentru că m-ai crescut să văd toată frumusețea din lume. Ești cel mai bun, umil, generos și grijuliu suflet pe care îl cunosc. M-ai învățat de mică să tratez întotdeauna pe toată lumea cu respect, să fac bine și să am grijă de planeta noastră. Te iubesc și mi-e dor de tine în fiecare zi.”, a fost mesajul pe care l-a scris Meadow, la vremea respectivă.

Paul Walker nu a fost doar un actor iubit, ci și un adevărat filantrop

Născut pe 12 septembrie 1973 în Glendale, California, Paul William Walker IV și-a început cariera în lumea filmului la o vârstă fragedă. Cu primul său rol important în comedia „Monster in the Closet” din 1986, a devenit repede un nume familiar pe micul ecran. Totuși, a fost rolul din filmul „Varsity Blues” (1999) cel care l-a adus în atenția publicului și a marcat debutul său într-un blockbuster hollywoodian.

Paul Walker a atins apogeul celebrității cu seria de filme „The Fast and the Furious,” unde a jucat rolul lui Brian O’Conner, un cascador cu o pasiune pentru viteză. Carisma sa naturală și abilitățile sale actoricești au transformat seria într-un fenomen global, iar Paul a devenit un simbol al cinematografiei.

Cu toate că a fost faimos pentru performanțele sale de pe marele ecran, Paul Walker a fost și un filantrop dedicat. Ca fondator al organizației „Reach Out Worldwide,” el s-a implicat activ în oferirea de ajutor victimelor dezastrelor naturale, demonstrând că avea un suflet cu adevărat nobil.

Pe 30 noiembrie 2013, lumea a fost șocată și întristată de vestea tragică a morții lui Paul Walker într-un accident de mașină. La vârsta de 40 de ani, actorul a părăsit această lume prea devreme, dar moștenirea sa rămâne vie în inimile fanilor.

Sursă foto: Instagram Meadow Walker – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton