Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată astăzi fiica adoptivă, în vârstă de 10 ani, a Paulei Seling. Elena s-a integrat perfect în familia artistei

Cum arată astăzi fiica adoptivă, în vârstă de 10 ani, a Paulei Seling. Elena s-a integrat perfect în familia artistei
10

de Cristina Țapu,

Paula Seling (45) este mama adoptivă a unei fetițe care poartă numele de Elena. Zilele trecute elevii au revenit pe băncile școlii, iar părinții i-au însoțit pe micuți în drumul spre prima zi de școală. Paula Seling nu a făcut excepție și a fost alături de fiica sa în acea zi specială. Mai mult decât atât, s-a fotografiat alături de Elena și a distribuit imaginea pe pagina personală de Instagram.

Cum arată astăzi fiica adoptivă de 10 ani a Paulei Seling

Paula Seling i-a fost alături fiicei sale, Elena (în vârstă de 10 ani), în prima zi de școală și a imortalizat momentul prin intermediul unei fotografii pe care ulterior a distribuit-o pe pagina personală de Instagram. Fanii au fost încântați să vadă o nouă imagine cu Elena și au remarcat cât de mult a crescut fetița și cât de fericită este în preajma Paulei.

paula seling 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Mult succes! Două fete frumoase. Dumnezeu să vă ocrotească! Multă sănătate și bucurii să aveți!”/„Mult succes în noul an școlar fetiței tale minunate!”/„O relaxare să vă privesc. Superbe!”/„Ce zâmbete luminoase pe chipurile voastre frumoase! Și fetiței tale mult succes!”/„Succes în noul an școlar! Dar ce frumoase sunteți și ce bine semănați!”, au fost doar o parte dintre comentariile primite din partea fanilor de către Paula.

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de căsătorie

În anul 2016, Paula Seling și Radu Bucura au decis să o adopte pe Elena. Între timp, mariajul Paulei și al lui Radu a ajuns la final, însă fiica lor adoptivă are o relație excelentă cu ambii. Paula Seling a divorțat de Radu Bucura, însă au rămas în relații bune de dragul fiicei pe care au adoptat-o. Artista i-a explicat fiicei sale decizia de a divorța, după 17 ani de căsnicie. Elena a înțeles că decizia părinților ei nu va schimba cu nimic iubirea și grija pe care i le poartă.

Paula Seling a povestit cum este parcursul școlar al fiicei sale și care este atitudinea celorlalți copii față de ea. Artista în vârstă de 45 de ani spune că mulți dintre colegii Elenei știu deja că ea este fiica unei vedete, însă nu pare ca acest aspect să îi influențeze în vreun fel anume.  

Elena e un copil bun și darnic, care se împacă foarte bine cu colegii ei de la școală. Și spun astea chiar dacă știu că unii vor considera că o fac pe motiv că e fiica mea în discuție. Numai că lucrurile chiar așa sunt în realitate. Mulți dintre colegii Elenei știu deja că ea e fata unei persoane publice, dar asta contează prea puțin pentru ei”, afirmă Paula Seling pentru Cancan

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton