Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Raicu, revedere emoționantă cu fiica adoptivă. Cum arată astăzi Maria. A devenit, la rândul său, mamă

Andreea Raicu, revedere emoționantă cu fiica adoptivă. Cum arată astăzi Maria. A devenit, la rândul său, mamă
10

de Cristina Țapu,

Andreea Raicu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, a făcut un gest nobil și emoționant acum 19 ani, adoptând o fetiță. Această decizie a fost primită cu bucurie și apreciere atât de fanii ei, cât și de colegii de breaslă. Recent, cele două s-au reîntâlnit în București, iar Andreea a publicat imagini pe rețelele sociale. Cum arată Maria astăzi?

Andreea Raicu, revedere emoționantă cu fiica adoptivă

Andreea Raicu a adoptat-o pe Maria când fetița avea cinci ani și se afla într-un centru de plasament. Între ele a existat o chimie imediată, înțelegându-se foarte bine, iar Andreea a luat-o acasă de sărbători. Vedeta a întâlnit-o pe Maria pentru prima dată în 2004, când a vizitat Centrul de Plasament Măcrina din Capitală alături de foștii ei colegi de la Prima TV. Astăzi, Maria are 25 de ani și este, la rândul ei, mama unei fetițe adorabile.

„Mariuca avea doar 6 ani cand am cunoscut-o. Era Craciunul si m-am dus la un centru care avea grija de copiii proveniti din familii defavorizate, cu daruri si multa iubire. Am petrecut cateva ore acolo si, in tot acest timp, Mariuca nu s-a dezlipit de mine. La plecare, m-a privit in ochi cu atata speranta si m-a intrebat daca poate sa vina cu mine acasa de Craciun. Dupa ce am primit acceptul preotului Gabriel, care conducea centrul, am revenit in seara de Ajun si am luat-o pe micuta Maria. Ma astepta cu bagajul facut, aproape sigura ca nu ma voi intoarce.

raicu 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Am luat-o acasa si am petrecut doua saptamani minunate impreuna. De atunci, a devenit o traditie sa o iau in weekenduri si in vacante. A crescut atat de frumos si a capatat atata incredere in ea.

La 16 ani, a ales sa plece din Bucuresti impreuna cu mama ei, care a gasit un loc unde sa stea intr-un sat indepartat. A fost dureros pentru amandoua sa ne despartim.

Dupa o perioada, drumurile noastre s-au intalnit din nou. Mama ei ne-a parasit, iar Maria a devenit mama la o varsta mult prea frageda. Dar asta nu a impiedicat-o sa creasca la fel de frumos si sa isi creasca singura copilul minunat”, a povestit Andreea Raicu, pe pagina personală de Instagram, acolo unde a distribuit mai multe fotografii în care apare fiica sa adoptivă.

„S-a mutat intr-un oras mai aproape de mine si astfel am putut sa ne vedem mai des. Saptamana trecuta, a venit in Bucuresti cu fetita ei, Daria, care acum are aceeasi varsta pe care o avea Maria cand ne-am intalnit prima oara.

Maria e parte din familia mea, iar eu parte din a ei. Este incredibil cum viata, atunci cand iti ia ceva, iti da ceva la schimb. Eu nu am avut copii pana acum, iar ea si-a pierdut mama prea devreme. Sunt profund recunoscatoare pentru intalnirea de acum 19 ani, pentru ca am spus “da” cand m-a intrebat daca poate sa vina la mine acasa, pentru toate amintirile, momentele frumoase pe care le petrecem împreună si mai ales pentru dragostea necondiționata dintre noi. Timpul petrecut împreună e o bucurie, iar de cand a aparut si Daria, totul a devenit si mult mai amuzant. Existenta nu face niciodata greseli asa ca e nevoie doar sa ai incredere”, a concluzionat fosta prezentatoare.

Andreea Raicu, dezvăluiri dureroase despre perioada copilăriei

În cadrul podcastului moderat de Vlad Avarvari, Andreea Raicu s-a reîntors în timp și a dezvăluit detalii neștiute despre copilăria ei. Vedeta a mărturisit că lipsa mamei a marcat-o. Din cauza job-ului ei, femeia a fost nevoită să stea foarte mult timp departe de fiica ei.

Mi-a lipsit foarte mult mama pentru că era foarte mult timp plecată. Eram o adolescentă foarte nesigură pe ea. O adolescentă care nu se considera deloc frumoasă. Eram foarte timidă și aveam nevoie foarte mult de confirmările oamenilor din jur. Nu aveam curaj. Eram foarte mult dominată, crescută cu acest sindrom al perfecționismului. Înfricoșată să nu greșească și dornică de foarte multă iubire. Ca și copil, păream un copil foarte vesel, un copil răsfățat și foarte, foarte iubit de toată lumea. Pentru că toată lumea și-a dorit ca eu să vin în familie”, a povestit Andreea Raicu.

Așadar, din cauza regulilor impuse de familie, Andreea Raicu spune că s-a răzvrătit cu impulsivitate. Vedeta ajunsese să se comporte ca un băiețel chiar și atunci când era vorba de vestimentație. Andreea Raicu nici nu voia să audă de rochițe și fuste, conform propriilor spuse.

Sursă foto: Instagram Andreea Raicu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton