Homepage  / Vedete româneşti

Dana Nălbaru, imagini de colecție cu Kadri și Roxana. Copiii vedetei muncesc cu drag în grădină

Dana Nălbaru, imagini de colecție cu Kadri și Roxana. Copiii vedetei muncesc cu drag în grădină
17

de Cristina Țapu,

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au mutat din București și locuiesc în Argeș. Au propria grădină și muncesc din greu pentru a se bucura de roadele acesteia. Copiii vedetelor sunt foarte implicați și își ajută părinții așa cum pot mai bine. Recent, Dana a distribuit noi imagini cu Kadri, în vârstă de 9 ani și cu Roxana, fetița adoptată, care astăzi are 12 ani.

Cum arată astăzi copiii Danei Nălabaru și ai lui Dragoș Bucur

Copiii Danei Nălbaru și ai lui Dragoș Bucur, Kadri și Roxana, au acum 9 și 12 ani. Cei doi au fost surprinși de părinții lor culegând fasole și roșii din grădină. Cu zâmbete largi pe fețe și bucurându-se de activitățile în aer liber, Kadri și Roxana au demonstrat cât de mult au crescut, fiind deja ajutoare de nădejde pentru părinții lor. Momentul, postat pe rețelele de socializare de către părinți, a fost apreciat de către fanii celor doi.

kadri roxanaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Acum un an, cei doi soți au decis să-și transforme complet viața și să se mute definitiv la țară. Au construit o casă mare și frumoasă în satul Moșteni-Greci, județul Argeș, unde trăiesc într-un mediu liniștit și aproape de natură, ceea ce le permite să se relaxeze. Pentru a împărtăși frumusețea traiului la țară, cuplul a creat un nou cont de Instagram numit „bucurii_la_tara”.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt căsătoriți de 18 ani și au trei copii frumoși de care sunt foarte mândri: Sofia, de 17 ani, Kadri, de 9 ani, și Roxana, de 12 ani, o fetiță pe care au adoptat-o cu ani în urmă.

Dragoș și Dana au adoptat-o pe Roxana atunci când fetița avea doar cinci anișori

Partenerul Danei Nălbaru vorbește cu dificultate și cu emoție despre procesul de adopție al Roxanei. Cei doi părinți nu au păstrat niciodată un secret față de fiica lor mijlocie faptul că ea este înfiată, subliniază Dragoș.

„Astea sunt nişte temeri absolut reale şi este firesc să le ei. Mai ales că nu întotdeauna se termină bine. Ştiu şi astfel de poveşti… Gândeşte-te că cei mai mulţi dintre copiii înfiaţi sunt copii abuzaţi! Gândeşte-te că ei sunt deja formaţi la 5-6 ani, tu trebuie să le îndrepţi drumul, nu ştii ce ai de făcut, e un drum foarte alunecos. Da, temerile sunt reale şi justificate. Nu îi cunosc părinţii, nu ştiu cine sunt”, a povestit Dragoș Bucur, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, atunci când a fost întrebat dacă s-a temut vreodată pentru modul în care va crește India Roxana.

Fiica cea mare a lui Dragoș Bucur a moștenit pasiunea pentru actorie

Fiica cea mare, Sofia, are deja 17 ani și este pasionată de cinematografie, Kadri, băiatul lor, se dovedește a fi extrem de inteligent, în timp ce Roxana India s-a integrat perfect și le completează familia.

„Acum ea este perfect integrată în familie, suntem foarte bine cu toții și sunt foarte fericită că mi-a dat Dumnezeu puterea asta de a înțelege, de a o înțelege pe ea, pentru că a trecut pitică prin niște lucruri destul de grele. Roxana este foarte drăguță, este un copil care se poate face foarte plăcut și e foarte veselă și foarte plină de viață. Vrea să cunoască tot„, declara Dana, într-o emisiune televizată, conform Revista Viva!

Sursă foto: Instagram – Facebook – Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton