Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă astăzi Anastasia, fiica lui Andrei Gheorghe. Avea doar 23 de ani atunci când tatăl ei a murit

Cu ce se ocupă astăzi Anastasia, fiica lui Andrei Gheorghe. Avea doar 23 de ani atunci când tatăl ei a murit
8

de Redactia Tvmania

Andrei Gheorghe s-a stins din viață în anul 2018, la vârsta de doar 56 de ani. În urma sa au rămas nenumărați fani îndurerați și o fiică care îi duce dorul zi de zi, pe nume Anastasia. Iată cum arată astăzi și cu ce se ocupă fiica regretatului om de radio și de televiziune!

Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Anastasia, fiica de 29 de ani a lui Andrei Gheorghe

În anul 2018, la vârsta de 56 de ani, Andrei Gheorghe a părăsit această lume în urma unui stop cardiac. Au trecut 6 ani de la moartea sa iar golul lăsat în inimile celor ce l-au cunoscut rămâne imens.

Printre cei afectați se numără și fiica sa, Anastasia, care la momentul respectiv avea doar 23 de ani. Cu toate acestea, tânăra și-a urmat calea cu discreție, evitând lumina reflectoarelor și concentrându-se asupra carierei sale. Și-a clădit drumul către succes în domeniul său de activitate și a colaborat cu nume de prestigiu din industria modei.

anastasia-gheorgheIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

La vârsta de 29 de ani, Anastasia Gheorghe strălucește. Drumul către succes în cariera sa a fost presărat cu ani întregi de muncă asiduă și dedicare neclintită. Tânăra și-a clădit reputația în industria modei, investind timp și energie în pasiunea sa. La doar 19 ani, a luat o decizie curajoasă de a urma cursuri de design la New York, apoi și-a continuat studiile la prestigiosul Istitudo Marangoni din Milano.

Și-a încheiat parcursul academic în domeniul vânzărilor de modă, urmând să-și croiască drumul în universul luxului, atingând vârfurile industriei în străinătate. A jonglat cu roluri de PR și coordonare a showroom-urilor pentru „Stella McCartney”, a fost prezentă în inima Londrei ca asistent de vânzări la „Versace”, iar în noiembrie 2023, o găseai deja implicată în lumea fascinantă a casei de modă „Tom Ford”.

Andrei Gheorghe, o prezență remarcabilă în radio și televiziune

Andrei Gheorghe a fost un cunoscut jurnalist, realizator de radio și televiziune, precum și un scriitor român.

Este recunoscut pentru cariera sa prolifică în mass-media din România, unde a devenit celebru mai ales pentru stilul său neconvențional și pentru abordarea sa originală în programele de radio și televiziune. A fost unul dintre pionierii radioului privat în România și a lucrat pentru numeroase posturi de radio și televiziune.

Andrei GheorgheIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 8

Andrei Gheorghe era, printre altele, un cititor fervent și susține că rândurile citite erau cele care îi făceau viața mai frumoasă.

„Toate cărțile mi-au schimbat viața. Fiecare carte pe care o citesc îmi deschide o bucată din cap pe care eu înainte nu puteam să o găsesc. Sunt poveștile, chestiile alea mișto de tot, lucrurile care se petrec atunci când închizi ochii, sunt mult mai mișto decât ce ne încoajoară. Cărțile mă fac mai deștept. Nimeni nu poate să îmi zică ceva, pentru că am citit, știu despre ce e vorba. Cărțile mă fac mai puternic, îmi fac părul mai des, glumesc, cărțile mă fac să fiu vesel, mă fac să râd, mă fac să visez. Cărțile sunt o lume mai frumoasă„, povestea Andrei.

Sursă foto: Arhivă TV Mania – Alex Gâlmeanu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton