Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată apartamentul Alinei Ceușan. Are două terase imense și a fost decorat de un designer celebru

Cum arată apartamentul Alinei Ceușan. Are două terase imense și a fost decorat de un designer celebru
16

de Cristina Țapu,

Alina Ceușan a muncit din greu pentru a se bucura de viața pe care o are astăzi. Creatoarea de conținut și vedeta Pro TV locuiește într-un apartament superb alături de soțul și fiul ei. Iată imagini din interiorul locuinței!

Cum arată apartamentul din Cluj-Napoca al Alinei Ceușan

Alina Ceușan și Raul Tișa au ales să locuiască într-un apartament de lux, ce ocupă întregul etaj al unui bloc dintr-un complex nou din Cluj-Napoca. Locuința lor, amenajată într-un stil minimalist cu accente industriale, se întinde pe o suprafață de peste 100 de metri pătrați și include mai multe camere. Apartamentul dispune de două dormitoare, două băi, un living generos și două terase spațioase, precum și de o bucătărie modernă, de tip open space.

casa-ceusan-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Pentru a se asigura că locuința sa are un aspect spectaculos, în adevăratul sens al cuvântul, Alina Ceușan a colaborat cu un designer de renume care i-a transformat visul în realitate.

„Aceasta este casa noastră, este un apartament. Este în complexul Utopia din Cluj-Napoca. E un singur apartament pe tot etajul, așadar toate camerele sunt pe acest etaj, apartamentul având și două terase. Livingul e spațios, aici e leagănul, locul meu preferat din toată casa. Aici îmi beau cafeaua, aici citesc sau mă bucur de priveliște. În sufragerie petrecem cel mai mult timp, aici ne strângem cu prietenii, cu familia, sau doar noi, aici bem un vin sau ne uităm pe Netflix. Întreg designul casei a fost făcut de Sani Stranski, el s-a ocupat de întregul proiect, cap-coadă. Am ales și paleta de culori împreună”, povestea Alina Ceușan, cu ani în urmă.

În urmă cu ceva timp, Alina a făcut turul apartamentului său și a oferit detalii despre acesta. De atunci, apartamentul a suferit unele modificări și a fost adaptat pentru a răspunde nevoilor lui Rock, băiețelul pe care Alina îl are alături de soțul său.

alina-ceusan-familie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 16

„Spațiul dormitorului e deschis, nu avem foarte multă mobilă, avem o baie deschisă. Avem și baia aici, aproape de dormitor, de fapt e chiar în dormitor, pentru că nu avem ușă între cele două”, dezvăluia Alina Ceușan, despre apartamentul superb din Cluj-Napoca.

Alina Ceușan, câștiguri impresionante din online

În emisiunea „La Măruță”, Alina Ceușan a făcut o mărturisire total neașteptată. Fără să stea pe gânduri, aceasta a recunoscut că „suma medie pe care o câștigă lunar din online” este de 15.000 de euro.

Cu aproape un milion de urmăritori pe Instagram, Alina Ceușan este cea mai nouă vedetă Pro TV, căci celebra influenceriță a prezentat show-ul de dating „Love Island România”.   

Sursă foto: Captură Youtube – Instagram Alina Ceușan

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton