Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată apartamentul de două camere în care locuiește Maurice Munteanu. A plătit o sumă impresionantă pentru el: „Mă simt ca la Berlin”

Cum arată apartamentul de două camere în care locuiește Maurice Munteanu. A plătit o sumă impresionantă pentru el: „Mă simt ca la Berlin”
16

de Cristina Țapu,

Maurice Munteanu, în vârstă de 46 de ani, a devenit cunoscut publicului larg prin prezența sa, în calitate de jurat, la emisiunea Bravo, ai stil. Maurice locuiește într-un apartament din București, evaluat la peste 115.000 de euro! Iată detaliile!

Cum arată apartamentul de două camere în care locuiește Maurice Munteanu

Maurice Munteanu este foarte deschis atunci când vine vorba despre viața persoanlă și nu ezită să împărtășească fanilor detalii despre viața sa de zi cu zi. Recent, Maurice Munteanu a făcut publice pe pagina personală de Tik-Tok mai multe imagini din interiorul locuinței sale și a subliniat cât de important este ca apartamentul în care locuiește o persoană să fie reprezentativ pentru personalitatea omului respectiv.

Maurice Munteanu locuiește într-un apartament de două camere, de aproximativ 60 de metri pătrați, într-o zonă bună din Capitală. Criticul de modă și fashion editorul a plătit aproximativ 115.000 de euro pentru imobil, însă susține că nu prețul plătit este cel mai important, ci modul în care se simte în interiorul casei sale.

maurice munteanu imagini cu apartamentul (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Mie ăsta mi se pare prețul corect pentru un apartament de 60 și un pic de metri pătrați, într-o zonă decentă. Prețurile sunt mai puțin importante. Ce-i mai important, de fapt, e că spațiul în care locuiești să te definească. Mi se pare vital ca în spațiul în care locuiești să te simți foarte bine”, a declarat Maurice Munteanu.

Din locuința lui Maurice nu lipsește o colecție impresionantă de parfumuri, o bibliotecă de mari dimensiuni sau diferitele obiecte de artă. Mai mullt decât atât, Maurice este proprietarul unei canapele vintage, din piele naturală, care l-ar fi costat peste 5.000 de euro, precum și al unei mese din marmură care s-a ridicat la un preț similar celui menționat anterior.

Maurice Munteanu la Bravo, ai stil!_Kanal D2 (2) (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 16

Astea sunt niște blocuri care mă obsedează din copilărie. Sunt blocurile rusești, au fost construite pentru armată prin anii 50. Sunt foarte, foarte solide. Mă simt, cumva, ca la Berlin, deși suntem în București”, a declarat Maurice, despre blocul în care locuiește, la rândul său.

Maurice Munteanu a devenit cunoscut publicului odată cu emisiunea „Bravo, ai stil”

Emisiunea „Bravo, ai stil!”, difuzată pe Kanal D, nu va mai fi transmisă în această toamnă, cel puțin temporar. Raluca Bădulescu, în vârstă de 49 de ani și jurat în cadrul show-ului, alături de Maurice Munteanu și Alex Abagiu, a confirmat că nu mai are un contract cu postul TV. 

În timp ce Maurice Munteanu, Alex Abagiu și Raluca Bădulescu nu au fost implicați într-un nou proiect marca Kanal D, prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, a avut mai mult noroc. Ea a fost „salvată” și a primit în schimb o nouă producție la un post mai mic din același trust, Kanal D2. De ceva vreme, Vandici realizează emisiunea „Follow Us”, pe care o prezintă împreună cu Teo Trandafir, iar fanii par să fie încântați de acest nou proiect.

Sursă foto: Instagram Maurice Munteanu – Captură video

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton