Homepage  / Vedete româneşti

Imagini de colecție cu Antonia. Cum arăta artista atunci când avea doar câțiva anișori

Imagini de colecție cu Antonia. Cum arăta artista atunci când avea doar câțiva anișori
11

de Cristina Țapu,

Antonia, în vârstă de 35 de ani, este în mod incontestabil una dintre cele mai frumoase femei din România. Are un trup cu forme apetisante și se antrenează din greu la sala de sport pentru a-și menține tonusul excelent. Iată cum arăta vedeta atunci când avea doar câțiva anișori!

Cum arăta Antonia atunci când avea doar câțiva ani

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar trăsăturile de model sunt unele cu care se mândrește. Încă de când avea doar câțiva anișori era evident că Antonia se va transforma într-o frumusețe răpitoare.

antonia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Recent, Antonia a distribuit pe pagina personală de Instagram o imagine realizată pe vremea în carea avea doar câțiva anișori, iar fanii s-au întrecut în complimente. Printre cei care au comentat s-a numărat și viitorul soț al vedetei, Alex Velea. „Dulceața mea”, a scris acesta în dreptul imaginii.

Antonia și Alex Velea s-au logodit în 2021

De peste un deceniu, Alex Velea și Antonia formează un cuplu unit. Întrebat în trecut despre secretul unei relații fericite, trapperul a dezvăluit că nu este un bărbat gelos și că are încredere deplină în frumoasa cântăreață.

„Nu. Am învățat să nu fiu, pentru că, la cât este de frumoasă, aș fi înnebunit. Am încredere maximă în ea, așa cum este și reciproc și, pur și simplu, avem o relație normală”, a răspuns Alex Velea atunci când a fost întrebat dacă este un bărbat gelos.

Antonia a dezvăluit că Alex Velea a reușit să o cucerească pe deplin, în special prin calitatea sa de tată. Vedeta a subliniat că, pe parcursul timpului, sentimentele ei pentru artist au evoluat și că iubirea pe care i-o poartă nu poate fi descrisă în cuvinte.

După o relație îndelungată, Alex Velea a făcut un pas important pe 26 iulie 2021, cerându-i Antoniei să devină soția sa. Propunerea a fost primită cu bucurie și emoție de către Antonia, dar și de către toți fanii care abia așteaptă ca cei doi să ajungă în fața ofițetului de stare civilă. Deși au trecut trei ani de la logodnă, cei doi nu au devenit încă oficial soț și soție.

Alex Velea și Antonia și-au cumpărat un apartament de lux în Mamaia

Antonia și Alex Velea locuiesc într-o vilă de poveste în București, însă au simțit nevoia de a achiziționa un apartament la mare, pentru a se putea bucura în voie de plajă și de apa mării pe tot parcursul sezonului estival.

Apartamentul este poziționat într-o zonă exclusivistă, în apropierea cluburilor și a restaurantelor, iar cei doi au vecini de seamă precum Selly și Codin Maticiuc, care la rândul lor dețin apartamente în această parte a stațiunii Mamaia.

„Iubesc marea, așa că mi-am îndeplinit un vis. Împreună cu Alex avem un apartament în blocul Marina Tower. Și avem și super vecini: Inna, Selly, Bromania și Codin Maticiuc”, a dezvăluit Antonia, pe pagina personală de Instagram.

Sursă foto: Instagram Antonia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton