Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Raicu, imagini de colecție din perioada copilăriei. Cum arăta vedeta când avea doar câțiva anișori: „De mică ai fost superbă!”

Andreea Raicu, imagini de colecție din perioada copilăriei. Cum arăta vedeta când avea doar câțiva anișori: „De mică ai fost superbă!”
15

de Cristina Țapu,

Andreea Raicu, în vârstă de 47 de ani s-a retras de mai mulți ani din lumina reflectoarelor și rareori participă la evenimentele mondene. Vedeta a decis să-și dedice timpul proiectelor personale și continuă să fie foarte activă pe pagina personală de Instagram. Recent, Andreea Raicu a distribuit imagini din perioada copilăriei, iar fanii le-au apreciat numaidecât.

Andreea Raicu, imagini de colecție din perioada copilăriei

Andreea Raicu s-a aflat ani întregi în lumina reflectoarelor și a lucrat în televiziune, însă de ani buni a decis să facă un pas în spate și să renunțe la expunerea mediatică. Își dedică timpul proiectelor personale și pasiunii pentru modă, iar judecând după imaginile pe care le distribuie pe pagina personală de Instagram, este cât se poate de fericită.

Andreea Raicu a distribuit recent o fotografie din perioada copilăriei, iar fanii au complimentat-o. Deși au trecut mai bine de patru decenii de la acel instantaneu, Andreea și-a păstrat trăsăturile superbe și are același zâmbet gingaș. „Nu mă mai satur să mă uit”, „De mică ai fost superbă”, „Cea mai superbă femeie din România”, au fost o parte dintre comentariile internauților.

araicuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

De-a lungul timpului, Andreea Raicu a vorbit în repetate rânduri despre faptul că acceptarea de sine și reconcilierea cu propriul corp sunt esențiale, evidențiind că frumusețea provine în primul rând din echilibrul interior.

Frumoasa vedetă a dezvăluit că a renunțat la ideea de a-și micșora buzele când a împlinit vârsta majoratului, considerând că ar trebui să se bucure de aspectul său natural și să se accepte așa cum s-a născut.

De altfel, Andreea Raicu a infirmat speculațiile cu privire la intervențiile estetice majore, subliniind că singura procedură pe care a încercat-o a fost injectarea cu acid hialuronic în zona în care apar riduri între sprâncene. Aceasta a avut loc în perioada în care activa în televiziune, când luminozitatea puternică a camerelor o determina să își încrunte fruntea în mod frecvent.

Ce calități caută Andreea Raicu într-un potențial partener de viață

Ea a dezvăluit că una dintre cele mai prețioase învățăminte pe care le-a căpătat în ultima perioadă este să fie împăcată cu propria persoană și să nu caute validarea în exterior.

„Cred că pentru prima dată simt că am atins un echilibru deplin în viața mea, mă simt liniștită, împăcată, liberă și mă bucur de cine sunt și de toate trăirile mele, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute, inevitabile în existența fiecăruia. „Ce ar putea să mă determine să îmi reevaluez alegerile?” Un partener care să aducă valoare suplimentară vieții mele, să o îmbogățească în moduri noi și fascinante” a povestit Andreea Raicu.

Andreea Raicu este adepta unui stil de viață sănătos, are o dietă echilibrată și stă departe de consumul de alcool. În plus, nu lipsește de la sala de sport și practică meditația. Toate eforturile sale dau roade, căci la 46 de ani arată impecabil și ar putea defila pe orice podium de modă.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton