Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Andreea Marin în costum de baie. Unde a plecat în vacanță Zâna surprizelor

Cum arată Andreea Marin în costum de baie. Unde a plecat în vacanță Zâna surprizelor
11

de Andra Stana,

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România și fostă „zână” la TVR1, și-a surprins fanii cu cele mai recente fotografii distribuite pe rețelele de socializare. Vedeta de 48 de ani se relaxează departe de România.

Vedeta în vârstă de 48 de ani a împărtășit cu fanii ei din mediul online faptul că, pentru vacanța de vară din acest an, a ales ca destinație America. Andreea Marin a plecat în vacanță acum câteva zile și nu este singură, ci o are alături și pe fiica ei.

În urmă cu aproape o săptămână, Andreea Marin și fiica ei și a lui Ștefan Bănică jr au părăsit România. Cele două au călătorit în America, în San Diego, acolo unde Violeta a participat la un summit important. Aici, tânăra a obținut chiar și o diplomă importantă, scrie libertatea.ro.

Andreea Marin, la piscină, în vacanța din America: „Căldură mare, mon cher!”

În același timp, Andreea Marin s-a bucurat de timpul liber, a văzut oceanul, iar acum se relaxează la piscină. Pe Instagram a postat mai multe fotografii, printre care și una cu ea în costum de baie. Zâna surprizelor le-a spus fanilor că citește o carte foarte interesantă.

„Căldură mare, mon cher! Dar nu pot lăsa cartea asta din mână, citesc și sufăr, și e doar vina mea: cine m-a pus să călătoresc împreună cu ea?! Zborul peste ocean și momentele de liniște la soare au fost acaparate de Lifespan, trag umbrela aproape, îmi iau crema de soare drept aliat și o devorez, pagină cu pagină, până la apus promit s-o dau gata – deocamdată m-a dat gata pe mine chiar ea”, și-a început Andreea Marin confesiunea pe Facebook.

Cum arată Andreea Marin în costum de baie. Unde a plecat în vacanță Zâna surprizelor (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Andreea Marin, despre cartea pe care o citește în vacanță

Și a continuat: „Am comandat volumul online înainte să plec din țară, pentru că îl urmăream pe autorul David A. Sinclair în podcastul său captivant, în aparițiile sale online, este profesor de genetică la Harvard Medical School, cercetător strălucit, numit de publicația Time „unul dintre primii 100 cei mai influenți oameni din lume” și unul dintre primii 50 cei mai influenți cercetători din domeniul sănătății la nivel mondial, cu peste 30 de ani de experiență.

Dar tocmai pentru că aplică în propria viață ceea ce descoperă, cu precauție, nu ca un irațional pasionat, arată mai degrabă ca un puști energic, în loc să-și dezvăluie vârsta, pare că a descoperit elixirul tinereții. E membru al Federației Americane pentru Cercetarea Îmbătrânirii și a primit numeroase distincții pentru realizarile sale științifice extraordinare.

Cartea e scrisă echilibrat, cu sevă, cu inteligență și umor, dar mai ales cu informații extrem de interesante și relevante, face echipă împreună cu Matthew D. LaPlante, profesor asociat de jurnalism la Utah State University atât la scrierea cărții, cât și în podcastul de care vă vorbeam. Poți afla o grămadă de detalii utile pentru propria viață, despre echilibru, sănătate și longevitate dincolo de ceea ce știam cei mai mulți dintre noi până acum, îți recomand să citești cartea care are și un subtitlu ce te intrigă ca cititor: “De ce îmbătrânim și cum să nu o mai facem”. Ar fi minunat să știm cu toții ce scrie în ea!”.

Andreea Marin, despre operațiile estetice. „Arată doar că ești disperată”

Andreea Marin a fost invitată în podcastul „Acasă la Măruță”, găzduit de Cătălin Măruță, unde a vorbit și despre operațiile estetice. Vedeta a spus că i se pare bizar să ai o anumită vârstă și să arăți ca la 20 de ani.

„Nu trebuie să ai imaturitatea aceia care să îți spună că trebuie să arăți ca la 20 de ani. Nu, nu trebuie să arăți ca la 20 și nici nu mai încerca. Nu îți mai face operații estetice care nu te pun deloc în valoare și arată doar că ești disperată. Fă-ți operații estetice dacă vrei, dar fine, care să nu arate că exagerezi, să nu te modifice atât de mult încât să nu mai știi care îți e identitatea.

Nu sunt împotriva operațiilor estetice. Personal, nu sunt deloc adepta metodelor invazive, dar asta nu înseamnă că am ceva cu cei care fac lucrul acesta. Nu mi-am făcut nicio operație estetică și nici nu am de gând. Pe mama, care a devenit înger la 37 de ani, nu am văzut o decât tânără, dar pe bunica mea, căreia îi semăn… De fapt, bunicile amândouă au fost frumoase și la bătrânețe. Cu riduri de expresie, dar frumoase, senine”, a declarat Andreea Marin despre operațiile estetice.  

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton