Homepage  / Vedete româneşti

Cum a arătat Andreea Esca în ziua nunții cu Alexandre Eram. Nași le-au fost George și Ana Copos

Cum a arătat Andreea Esca în ziua nunții cu Alexandre Eram. Nași le-au fost George și Ana Copos
9

de Cristina Țapu,

Andreea Esca și Alexandre Eram și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu în anul 2000, iar de atunci au fost inseparabili. Din dragostea lor au luat naștere doi copii, pe nume Alexia și Alexandre Eram, iar împreună au construit o familie solidă.

În ziua nunții, cunoscuta prezentatoare de știri de la PRO TV a strălucit într-o rochie remarcabilă, păstrându-și eleganța caracteristică. Iată imaginile de colecție pe care orice fan al Andreei Esca trebuie să le vadă!

Andreea Esca s-a îndrăgostit la prima vedere de Alexandre Eram


Prezentatoarea de televiziune și omul de afaceri francez alcătuiesc un cuplu încă din anul 1996. Pentru Andreea Esca, a fost dragoste la prima vedere, și nu a renunțat la planurile sale până nu i-a cucerit inima lui Alexandre, chiar dacă, în momentul întâlnirii lor, el era deja implicat într-o relație cu o altă femeie.

Cu toate acestea, povestea de dragoste dintre ei a debutat după ce s-au reîntâlnit, iar astăzi Andreea Esca și Alexandre formează un cuplu apreciat în showbizul românesc.

Andreea Esca a strălucit în ziua nunții și a purtat o rochie simplă, dar elegantă

În anul 2000, cei doi au devenit oficial soț și soție, iar în ziua nunții Andreea a purtat o rochie cât se poate de elegantă, dar și simplă în același timp. Nașii îndrăgostiților în ziua cea mare au fost George Copos și soția acestuia, Ana, iar invitații s-au distrat pe cinste alături de tânărul cuplu.

Andreea Esca, dezvăluiri inedite despre soțul ei. Ce mesaj i-a dedicat lui Alexandre EramIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Andreea Esca și Alexandre Eram reprezintă unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Dragostea lor a înflorit de-a lungul a mai bine de două decenii, rezultând într-o familie minunată.

Puțini sunt cei care știu, însă, ce diferență de vârstă există între Andreea și soțul ei, afaceristul Alexandre Eram. Diferența de vârstă dintre cei doi este relativ mică, doar de 2 ani și 5 luni. Andreea, născută pe 29 august 1972, are 51 de ani, în timp ce Alexandre Eram, născut pe 27 martie 1970, are vârsta de 53 de ani.

Andreea Esca lucrează la PRO TV încă de la debutul acestui post de televiziune

Andreea Esca a pășit pe scena televiziunii românești în anii ’90, într-o perioadă în care industria media începea să se diversifice și să se dezvolte rapid. Deși inițial a studiat jurnalismul la Universitatea din București, Esca și-a îndreptat atenția către televiziune, unde avea să își găsească adevărata vocație.

Debutul său în lumea televiziunii a avut loc în cadrul emisiunii Știrile PRO TV, unde a devenit cunoscută pentru abilitățile sale de prezentare și prin prisma capacității de a transmite informații într-un mod clar și concis. Carisma și profesionalismul ei au atras rapid atenția publicului, făcând-o una dintre cele mai iubite prezențe din media românească.

Sursă foto: Arhivă TV Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton