Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Andreea Esca atunci când avea doar trei ani. Imaginea a făcut furori în rândul fanilor

Cum arăta Andreea Esca atunci când avea doar trei ani. Imaginea a făcut furori în rândul fanilor
11

de Cristina Țapu,

Andreea Esca este, fără doar și poate, cea mai îndrăgită prezentatoare TV din România. Și-a început cariera odată cu lansarea postului de televiziune PRO TV, iar de atunci a reușit să ajungă la sufletele telespectatorilor și să le câștige simpatia.

Zâmbetul ei este unul molipsitor și are o energie de neegalat. Cum arăta, însă, în copilărie atunci când avea doar trei anișori? Veți fi surprinși să aflați că nu s-au schimbat prea multe date!

Cum arăta Andreea Esca atunci când avea doar trei anișori

Recent, Andreea Esca a călătorit în trecut pentru a împărtăși o parte intimă a propriei vieți. O imagine emoționantă a fost distribuită pe platformele de socializare, prezentând-o pe Esca într-o ipostază adorabilă, la vârsta de numai 3 ani. Această postare a reprezentat o surpriză plăcută pentru admiratorii săi, iar comentariile pline de complimente nu au venite din partea internauților nu au întârziat să apară.

Este evident că trecerea timpului nu i-au schimbat Andreea zâmbetul molipsitor și privirea blândă. Cu o experiență de peste două decenii în televiziune, Andreea continuă să fie un exemplu pentru tinerii jurnaliști prin prisma profesionalismului și dezinvolturii pe care le afișează de fiecare dată atunci când apare pe micul ecran.

escaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Andreea Esca lucrează la PRO TV de aproape trei decenii

Andreea Esca este angajată a trustului de pe Pache Protopopescu încă de la lansarea acestuia pe piața din România. Numele ei a devenit unul reprezentativ pentru PRO TV, iar cariera Andreei este una de succes. Imaginile cu ea, din anii de la începutul carierei, sunt unele memorabile.

La doar 23 de ani, vârsta pe care o are fiica ei în prezent, Andreea Esca era deja angajată la PRO TV și aducea cele mai importante știri în casele românilor. Cu aceeași coafură pe care o are și astăzi și cu zâmbetul molipsitor, Andreea era, cu siguranță, o apariție.

Andreea Esca a pășit pe scena televiziunii românești în anii ’90, într-o perioadă în care industria media începea să se diversifice și să se dezvolte rapid. Deși inițial a studiat jurnalismul la Universitatea din București, Esca și-a îndreptat atenția către televiziune, unde avea să își găsească adevărata vocație.

Sursă foto: Instagram Andreea Esca – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton