Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Andra la începutul carierei. Avea un look complet diferit și purta haine îndrăznețe: „Nu trebuie să ne fie rușine cu ce am trăit”

Cum arăta Andra la începutul carierei. Avea un look complet diferit și purta haine îndrăznețe: „Nu trebuie să ne fie rușine cu ce am trăit”
15

de Cristina Țapu,

Andra, în vârstă de 37 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din România. A debutat în industria muzicală în urmă cu aproape două decenii, iar melodiile sale au reușit să ajungă în topuri și la inimile ascultătorilor. Iată cum arăta Andra la începutul carierei sale!

Cum arăta Andra la debutul în lumea muzicală

La vârsta de 14 ani, a debutat în cariera muzicală prin lansarea primului său album. De-a lungul decadelor, a adus în atenția publicului nu mai puțin de 12 albume. Succesul său s-a concretizat prin vânzări remarcabile, culminând cu obținerea Discului de Platină și Discului de Diamant în 2007.

La începutul carierei sale, Andra afișa cu totul alt look față de cel pe care-l prezintă astăzi publicului. Avea părul lung și roșcat și purta haine în tonuri vii. Acum, ea a ales să poarte o coafură mai elegantă și un păr mai scurt. Cât despre ținute, nu mai este adepta blugilor și nici a tricourilor cu paiete sau diferite imprimeuri.

andra maruta 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Andra vorbește cu drag despre debutul ei muzical ori de câte ori are ocazia și se mândrește cu evoluția sa.

„Este ca și cum mi-ar fi rușine de ceea ce am făcut. Ăștia am fost, nu trebuie să ne fie rușine cu ce am trăit. Nu am făcut nimic rău, nu am știut.

De asta zic este întotdeauna loc de mai bine, să învățăm, să prindem experiență de la cei care într-adevăr cunosc.

În prima vacanță alături de Cătălin am făcut shopping în străinătate. Eram destul de stresată și căutam mai mult haine de scenă.

Acum cred că cel mai bine este să îți faci, pentru că se potrivesc perfect cu formele corpului tău și, în plus, nu riști să fii îmbrăcată la fel cu încă zece persoane”, declara Andra, conform Ego.ro.

Andra și Cătălin Măruță se pregătesc de nunta de cristal. „Profităm de orice zi specială să facem ceva memorabil”. EXCLUSIVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 15

Andra a moștenit pasiunea pentru muzică de la părinții săi

Andra provine dintr-o familie numeroasă. Mai are un frate, pe nume Săndel, cunoscut și el publicului datorită cântecelor populare pe care le interpretează. Sora cea mare a Andrei, Diana are 48 de ani și lucrează la un centru de îngrijire vârstnici în Câmpia Turzii, în timp ce Aura, sora de 41 de ani a Andrei muncește la un centru de înfrumusețare din orașul natal.

Andra recunoște faptul că drumul său spre succes a fost înlesnit de faptul că s-a născut într-o familie în care dragostea pentru muzică și artă au fost la ordinea zilei.

Părinții ei au observat devreme faptul că Andra avea ureche muzicală, așadar au încurajat-o să-și urmeze visul și au sprijinit-o în toate demersurile sale. Astăzi, Andra culege roadele efortului pe care l-a depus și umple săli întregi de fiecare dată când susține un concert.

Sursă foto: Instagram Andra – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton