Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Ana Baniciu la mai puțin de o lună de când a născut: „A revenit talia!”

Cum arată Ana Baniciu la mai puțin de o lună de când a născut: „A revenit talia!”
14

de Redactia Tvmania,

Ana Baniciu a surprins cu cea mai recentă apariție în mediul online. La doar o lună după ce a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, cântăreața afișează o siluetă de invidiat. Iată cum arată în prezent artista!

Cum arată Ana Banciu la o lună de când a născut

Pe 5 iunie s-a aflat că Ana Baniciu a devenit mamă. Cântăreața și partenerul ei, Edi Kovacs, au fost în culmea fericirii marți, 4 iunie, când vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Micuțul s-a născut cu câteva zile înainte de termenul stabilit de medici, care era pe 12 iunie.

La o lună de la nașterea bebelușului, Ana Baniciu impresionează cu silueta ei. Cântăreața a declarat pe Instagram că se simte foarte bine în propria piele, menționând că „a revenit talia”. A pozat într-o rochie mulată de culoare maro, care i-a evidențiat formele. În mediul online, Ana a dezvăluit că petrece mult timp acasă de când a devenit mamă, dar că se îngrijește zilnic și îi place să arate bine, acest lucru ajutând-o să aibă moralul ridicat.

ana-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Ana Baniciu este foarte activă pe pagina personală de Instagram, acolo unde vorbește fanilor despre evenimentele importante care au loc în viața sa. Astfel, ea le-a dezvăluit că alături de Aris și Edy Kovacs se va muta la mare pentru o perioadă de aproximativ două luni.

„Noi ne relocăm iar. Am plecat la mare pentru că Edy începe treaba acolo și cel mai important în perioada asta este să fim toți 3… Așadar petrecem următoarele două luni pe litoral. E clar… Mamele primesc un boost special de la Univers în perioada asta! La câte nopți am pierdut în ultima vreme… mă mir că mai am energie… Și totuși, le-am rezolvat pe toate”, a fost mesajul pe care Ana Baniciu l-a scris pe pagina personală de Instagram.

Ana Baniciu a născut mai devreme decât era planificat

Ana Baniciu a născut pe 4 iunie, prin cezariană, deși și-ar fi dorit ca nașterea să decurgă natural. Medicii au decis, însă, că cezariana este cea mai bună soluție în cazul său. 

Ana Baniciu a primit la spital exact vestea de care se temea cel mai mult. Înainte de naștere, vedeta își exprimase dorința de a-l aduce pe lume fiul ei în mod natural, chiar alegând un medic care să susțină această opțiune. Cu toate acestea, artista a prioritizat siguranța copilului și ar fi acceptat orice variantă doar pentru ca bebelușul să se nască sănătos.

După consultarea medicului, vedeta a primit vestea că bebelușul său avea cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului, ceea ce ar fi reprezentat un risc în timpul nașterii naturale. Prin urmare, a fost de acord să nască prin cezariană, chiar dacă inițial nu își dorea acest lucru.

Sursă foto: Instagram Ana Baniciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton