Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Ana Baniciu în costum de baie la o lună de când a devenit mamă: „Sunt o norocoasă!”

Cum arată Ana Baniciu în costum de baie la o lună de când a devenit mamă: „Sunt o norocoasă!”
14

de Cristina Țapu,

Ana Baniciu a devenit mamă pe 4 iunie și s-a recuperat în timp record după operația de cezariană. Artista a distribuit mai multe imagini pe pagina personală de Instagram în care apare purtând costum de baie. Alături de acestea, ea a scris un text în care a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mama lui Aris.

Cum arată Ana Baniciu în costum de baie la o lună de când a devenit mamă

Ana Baniciu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos în data de 4 iunie. Artista dorea să nască natural, însă acest lucru nu a fost posibil pentru că bebelușul avea cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului. Așadar, medicii au decis ca nașterea să aibă loc prin cezariană.

În prezent, Ana Baniciu se află pe litoral alături de soțul său și de micuțul Aris. Aflată la plajă, Ana Baniciu a profitat de ocazie pentru a distribui mai multe imagini în care apare purtând costum de baie. Artista s-a recuperat în timp record și are o formă fizică de invidiat, așa cum au remarcat și fanii.

În dreptul instantaneelor spectaculoase, Ana a scris un text în care a vorbit despre schimbările care au avut loc în viața sa de când a devenit mamă. Solista recunoaște că traversează o perioadă dificilă, dar foarte frumoasă, așadar este determinată să se bucure de fiecare clipă.

ana-baniciu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Azi se implineste o luna de cand am nascut si cu ocazia asta am avut un strop de timp pentru mine… pentru noi! Am fugit pe plaja si mi-am etalat cu mandrie corpul de dupa sarcina.

M-am gandit mult la tot ce s-a discutat in comentarii si vreau sa adaug la postarea asta urmatoarele:

Da! Sunt o norocoasa pentru cum arat acum si sunt constienta de asta! Cand am ramas insarcinata aveam 47 de kg… o greutate pe care incercam de aproximativ doi ani sa o mut din loc si nu s-a putut deloc! Sincer… nu imi placea cum aratam , eram snur si continuarea o stiti voi, am luat in sarcina 16 kg pe care le-am primit asa cum au venit, kg cu care nu m-am stresat absolut deloc pentru ca nu asta era important pentru mine, putem lua si 30 , important era bebelusul! A fost si pentru mine o surpriza faptul ca am slabit la loc in asa scurt timp si stiu ca nu toate femeile pot face asta!

Ce mai stiu este ca fiecare mama primeste odata cu nasterea un glow aparte, se citeste pe fata, in ochi si in energia pe care o emana… stiu ca toate suntem diferite si avem metabolisme poate mai grele de urnit si va asigur ca in cazul meu nu s-a depus nici un strop de efort! Mananc haotic, alaptez, nu dorm de 1 luna noptile si totusi , zambesc si ma bucur de fiecare moment in parte! E o perioada grea, o schimbare radicala , atat corporala cat si mentala dar ce va invit eu sa facem impreuna este sa imbratisam tot ce vine, asa cum vine si sa ne bucuram de momentele astea care sunt unice! Iubiti-va asa cum sunteti, pufoase, slabanoage ca mine , obosite , pline de lapte pe haine … etc! Va imbratisez si va multumesc pentru fiecare mesaj in parte”, a fost mesajul pe care l-a scris Ana Baniciu.

Ana Baniciu s-a mutat la mare pentru două luni

În mediul online, Ana a dezvăluit că petrece mult timp acasă de când a devenit mamă, dar că se îngrijește zilnic și îi place să arate bine, acest lucru ajutând-o să aibă moralul ridicat.

Ana Baniciu este foarte activă pe pagina personală de Instagram, acolo unde vorbește fanilor despre evenimentele importante care au loc în viața sa. Astfel, ea le-a dezvăluit că alături de Aris și Edy Kovacs s-a mutat la mare pentru o perioadă de aproximativ două luni.

Sursă foto: Instagram Ana Baniciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton