Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Alexia Țalavutis atunci când a debutat în televiziune. La șase ani era deja prezentatoarea unei emisiuni

Cum arăta Alexia Țalavutis atunci când a debutat în televiziune. La șase ani era deja prezentatoarea unei emisiuni
12

de Cristina Țapu,

Alexia Țalavutis este cunoscută astăzi de către telespectatori prin prisma rolurilor pe care le-a avut în diferite seriale și datorită participării sale la diferite emisiuni de divertisment. A făcut furori pe vremea când a apărut în serialul-fenomen „Pariu cu viața”, însă nu aceea a fost prima apariție a sa pe micul ecran.

Cum arăta Alexia Țalavutis atunci când a debutat în televiziune

Alexia Țalavutis a cochetat încă de mică cu lumea televiziunii, iar la șase ani deja prezenta propriul show pentru copii, numit Piccolino, după cum ea însăși a dezvăluit pe contul personal de Instagram. Alături de această mărturisire, actrița a distribuit și un clip video datând din perioada în care făcea primii pași într-un studio de televiziune.

„Prima dragoste? Televiziunea. La 6 ani am început să prezint emisiunea pentru copii, Piccolino. Am crescut pe platouri de filmare, îmi făceam temele lângă colegii de la montaj, învățam textele în pauzele de la școală, cântam, dansam, făceam scenete, prezentam și topuri muzicale: Totul era o muncă distractivă continuă și știam că asta voi face toată viața”, scria Alexia.

Cu peste zece ani în urmă, Alexia Țalavutis a captat atenția întregii țări. Prin rolul său din serialul „Pariu cu viața”, a obținut un succes de proporții, la fel ca și colegii săi din serial. În această producție, a adus viață personajului Monica Bora, formând un cuplu memorabil cu Dima Trofim. După încheierea serialului și separarea trupei LaLa Band, și-a concentrat eforturile pe cariera sa solo.

Alexia 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cântărețul a participat și la emisiuni televizate de-a lungul timpului precum„Dansez pentru tine” (sezonul 14) și „Ferma vedetelor” (sezonul 1). A participat și la sezonul 7 al show-ului de talente „Vocea României” și a fost concurentă la „Te cunosc de undeva” alături de fostul său coleg de breaslă, Dima Trofin.

Alexia este căsătorită cu regizorul Alex Fotea

Alexia este căsătorită din anul 2017 cu Alex Fotea. Acesta este regizor și și-a pus amprenta asupra filmelor de lung metraj, dar și telenovelelor.

El a îndeplinit rolul de regizor pentru diverse producții, inclusiv: „The Wedding”, un film de scurt metraj din 2009; „No Words”, un alt film de scurt metraj din 2002; „O Nouă Viață”, o producție MediaPro Pictures din 2013; „Pariu cu Viața”, celebrul serial muzical din 2011 și 2013; „Adrenaline”, un documentar din 2003; „Portret”, un alt documentar din 2022, precum și alte producții de succes.

Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale celebrului serial „Pariu cu viața”, cu toate că nu își propuseseră inițial să îmbine sfera profesională cu cea personală. Alexia Țalavutis a fost cea care a simțit primul flacăra iubirii. Cu toate acestea, cântăreața este extrem de discretă când vine vorba de partenerul ei, Alex Fotea, deoarece acesta nu își dorește să fie expus în lumina publică.

Sursă foto: Instagram Alexia Țalavutis

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton