Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată acum Sindy de la Survivor România. Fosta Războinică s-a transformat total

Cum arată acum Sindy de la Survivor România. Fosta Războinică s-a transformat total
9

de Andreea Laciu,

Multă lume s-a întrebat cum arată acum Sindy de la Survivor România. Szidonia Szasz, așa cum se numește în buletin fosta Războinică, s-a transformat total. Pare de-a dreptul de nerecunoscut în multe dintre fotografiile ei recente, postate pe contul personal de Instagram.

Sindy a făcut parte din echipa albastră, a Războinicilor, în cadrul emisiunii Survivor România 2021. La acea vreme, show-ul era difuzat pe Kanal D. Cu toate că a intrat mai târziu în competiție, după ce a avut parte de niște probleme de sănătate, a reușit să devină una dintre cele mai puternice concurente.

Cum arată acum Sindy de la Survivor România

Sindy s-a transformat într-o adevărată bombă sexy, așa cum se spune. Se pozează și în ipostaze sexy sau folosește peruci blonde ca să își transforme total look-ul. Fanii care au îndrăgit-o în timpul emisiunii o urmăresc și acum cu drag pe Instagram, acolo unde pune aceste imagini atât de apreciate.

Cu doi ani în urmă, dezvăluia cât de mult a ajuns să își aprecieze familia, după ce a stat departe de cei dragi.

„Am avut o presimțire astăzi. Asta este, înseamnă că drumul meu s-a încheiat la Survivor, sunt foarte bucuroasă că am reușit să ajung până aici. O să plec cu capul sus, nu am niciun regret, sunt fericită, nu sunt tristă, nu absolut nicio problemă, sper ca câștigătorul să fie unul din echipa mea și le ureze baftă tuturor.

Ce sa mai spun, mi-a placut, a fost frumos, ma duc la ai mei, acasa, oricum ma asteapta, am primit acel video, mi-au spus ca ma asteapta, au avut si ei o presimtire, telepatia noastra este foarte puternica.
Nimic nu este mai importanta pentru mine decat familia. Ma gandeam ca poate pot sta mai mult timp departe de familia mea.

Chiar inainte sa vin, s-a intamplat de mai multe ori sa le spun parintilor ca as vrea sa ma mut intr-un loc frumos, exotic, insa aici am realizat ca nu as putea sa ma mut nici macar din oras, sa nu ii vad, sa nu ii imbratisez. Asa, prin telefon, este un nimic si sa apreciez totul altfel cand o sa ajung.”, a spus Sindy de la Survivor România, după ce a aflat că este eliminată din competiție.

sindy-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

A fost apreciată inclusiv de către rivale

Parcursul ei a fost atât de impresionant în competiție, încât a fost apreciată chiar și de către rivalele din echipa Faimoșilor.

„Sindy a ieșit din competiție. Mie, sincer, îmi pare rău de ea. Eu cât am fost în competiție și am concurat cu ea a fost WOW pentru mine. Era super forță pe traseu și chiar alerga pe traseu. Dacă mai avea timp să se refacă, era chiar WOW, le rupea în două pe Faimoase. Mie îmi pare rău de treaba asta, dar ăsta e adevărul”, a scris Ana Porgras, pe Instagram, după ce Sindy a fost eliminată de la Survivor România.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton