; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum arată acum Răzvan Valentin de la Insula iubirii. Fostul iubit al lui Cati, în trend pe Tik Tok

Cum arată acum Răzvan Valentin de la „Insula iubirii”. Fostul iubit al lui Cati e acum vedetă pe Tik Tok

19 June 2021

Răzvan Valentin, fostul concurent de la „Insula iubirii', a dispărut o vreme din lumina reflectoarelor de pe rețelele sociale. Cu toate acestea, de curând, fostul iubit al lui Cati s-a relansat în online și îi înnebunește pe fani cu Tik Tok-urile sale, scrie spynews.ro.

Fost concurent în show-ul de la Antena 1, Răzvan Valentin a devenit imediat viral. Acum, are fani care se amuză pe seama filmărilor pe care le postează online.

Unul dintre cuplurile care au rămas în memoria telespectatorilor „Insula iubirii' a fost cel format din Cati și Răzvan. Din păcate, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate după finalul competiției. Fosta concurentă și-a găsit fericirea lângă alt bărbat, cu care s-a și căsătorit între timp, dar Răzvan nu și-a găsit încă jumătatea, mai scrie sursa citată.

Răzvan Valentin de la Insula Iubirii, schimbare totală. Fostul iubit al lui Cati e viral pe Tik Tok

Răzvan a câștigat simpatia telespectatorilor „Insula iubirii' după ce a început să dea replici comice în cadrul emisiunii. După aceea, pentru o lungă perioadă de timp, fostul concurent a dispărut din atenția fanilor, urmând ca acum, de curând, să revină cu forțe proaspete. Astăzi, Răzvan Valentin face furori pe rețelele de socializare și nu, nu oriunde, ci pe contul de Tik Tok. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare