Homepage  / Vedete străine

Cum arată acum Mel și Lucas. Murilo Benicio și Debora Falabella au fost tată și fiică în „Clona”, dar în realitate au fost iubiți

Cum arată acum Mel și Lucas. Murilo Benicio și Debora Falabella au fost tată și fiică în „Clona”, dar în realitate au fost iubiți
8

de Roxana Mirea,

Telenovela „Clona” s-a bucurat de un succes răsunător. Povestea de iubire dintre Jade și Lucas i-a captivat pe fani. Deși au trecut 20 de ani de atunci, detaliile controversate cu privire la viața unor actori continuă să îi fascineze pe fani. Ei bine, dacă în „Clona” erau tată și fiică, în viața reală, Murilo Benicio și Debora Falabella au avut o relație amoroasă.  

Debora Falabella și Murilo Benicio, actorii din „Clona”, au avut o relație 

Debora Falabella a interpretat-o pe Mel, fiica lui Lucas, în telenovela de mare succes „Clona”. Lucas era interpretat de Murilo Benicio. Mel era o adolescenta rebelă, ușor antipatică și egoistă. Cum viața bate filmul, Debora Falabella, care acum are 44 de ani, a avut o relație amoroasă chiar cu tatăl ei din film, Murilo Benicio, în vârstă acum de 52 de ani.  

Debora Falabella și Murilo Benicio, actorii din „Clona”, au avut o relație  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Povestea lor de iubire nu a început pe platourile de filmare pentru „Clona”, ci a luat naștere mulți ani mai târziu, atunci când filmau împreună pentru telenovela „Avenida Brasil”, potrivit avantaje.ro.  

Debora a fost căsătorită cu un artist brazilian mai puțin cunoscut, Chuck Hipolitho, de care a divorțat în 2010, după 5 ani de mariaj și împreună cu care are o fetiță, Nina. După doi ani de la divorț, ea a început relația cu Murilo Benicio, ceea ce a surprins pe toată lumea. Totuși, după 7 ani de relație, s-au despărțit, în anul 2019.  

Debora Falabella și Murilo Benicio, actorii din „Clona”, au avut o relație  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 8

Murilo Benicio pare că a avut o slăbiciune pentru partenerele de ecran, iubindu-se între 2002 – 2005 și cu Giovanna Antonelli, colega lui din „Clona”. În 2005 au devenit părinții unui băiețel pe nume Piedro, azi în vârstă de 18 ani.   

Murilo Benicio mai are un băiat în vârstă de 26 de ani, pe nume Antonio, din căsătoria de doar 1 an cu actrița Alessandra Negrini, finalizată în 1999. 

Debora Falabella și Murilo Benicio, actorii din „Clona”, au avut o relație  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 8

Jade, dans pentru Lucas, la 20 de ani de la „Clona” 

Giovanna Antonelli și Murillo Benicio i-au interpretat pe Jade și Lucas în telenovela-fenomen „Clona”, iar una dintre cele mai iubite scene din serial este ce în care Jade danseză pentru iubitul ei. Ei bine, actorii au reprodus recent scena, la 20 de ani distanță și i-au amuzat foarte tare pe fanii lor.

Antonelli a înlocuit voalul și costumul tradițional arab cu câteva ustensile de bucătărie, pe care le-a folosit pentru a da sunet coregrafiei sale amuzante. De cealaltă parte, Benício se uită la ea uimit și intrigat, în timp ce Giovanna Antonelli dansează, îmbrăcată fiind cu diverse ustensile de bucătărie. „Lucas văzând-o pe Jade dansând după 20 de ani”, au scris ei în legenda videoclipului.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton