Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată acum Larisa Iordache, însărcinată cu primul copil. Fosta gimnastă a dezvăluit sexul bebelușului. „Te aşteptăm cu inima plină de bucurie”

Cum arată acum Larisa Iordache, însărcinată cu primul copil. Fosta gimnastă a dezvăluit sexul bebelușului. „Te aşteptăm cu inima plină de bucurie”
9

de Andra Stana,

Fosta gimnastă de elită Larisa Iordache, cunoscută pentru performanțele sale excepționale, a împărtășit recent o veste minunată cu fanii săi. Larisa, care se pregătește să devină mamă pentru prima oară, a dezvăluit sexul bebelușului într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare.

Larisa Iordache, în vârstă de 27 de ani, a anunțat cu bucurie sarcina acum câteva luni, iar de atunci, fanii au urmărit cu interes evoluția acestei etape frumoase din viața ei. Gimnasta a postat frecvent fotografii și mesaje motivaționale pe Instagram, arătându-și atât burtica în creștere, cât și starea de bine și încrederea care o caracterizează.

„Esteeee fetiţăăăăă. Ne-am privit şi am ştiut că iubirea noastră va prinde acum forma celei mai preţioase minuni. Te aşteptăm cu inima plină de bucurie, micuţa noastră!, a scris Larisa într-o postare recentă, în care dezvăluie că urmează să aducă pe lume o fetiță.

Larisa Iordache, însarcinată cu primul copil (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Anunțul privind sexul bebelușului a fost întâmpinat cu o avalanșă de mesaje de felicitare și urări de bine din partea fanilor, colegilor din lumea sportului și prietenilor apropiați ai Larisei. În doar două zile, postarea în care sportiva a anunțat sexul bebelușului a primit mai bine de 13.000 de aprecieri.

„Încă o fetiță în echipă”, „Yupiiiii!!! Sarcină ușoarăăă!!!” și „Ce frumos și emoționant” sunt doar trei dintre comentariile prietenilor, postate online.

Anul acesta a început cu un moment magic pentru gimnasta Larisa Iordache! În ianuarie, iubitul ei Cristian Chiriţa a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie, iar după doar câteva luni pline de entuziasm și pregătiri, pe 8 iunie, cei doi și-au unit destinele la starea civilă, marcând începutul unei frumoase povești de dragoste.

Cristian Chiriţa, tânărul care i-a cucerit inima Larisei, este originar din Republica Moldova și reprezintă România în competițiile internaționale de tenis de masă.

Dragostea în era digitală

Se spune că dragostea nu cunoaște limite, iar povestea Larisei Iordache și a lui Cristian Chiriţa demonstrează acest lucru. Prima lor interacțiune a avut loc în lumea virtuală, pe Instagram. Totul a început cu un simplu mesaj de la Cristian, pe care gimnasta l-a observat și l-a apreciat.

Curioși unul despre celălalt, Larisa și Cristian au început să vorbească online, creând o conexiune care avea să devină esențială pentru relația lor. După un timp, au decis să se întâlnească și în viața reală.

„Ne-am întâlnit, am stat de vorbă ca și prieteni și, după aceea, ușor, ușor, am lăsat lucrurile să meargă. Eu eram, cumva, reținută, pentru că nu știam dacă sunt capabilă să-i ofer afecțiunea de care ar avea el nevoie sau pe care o merită,” povestește Larisa cu emoție.

Această poveste de dragoste a prins viață într-un moment semnificativ pentru Larisa Iordache. Multiplă campioană europeană și mondială, și medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012, Larisa și-a încheiat cariera sportivă la finalul anului 2021.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton