Homepage  / Vedete străine

Cum arată acum Jorge Enrique Abello, Armando Mendoza din „Betty cea urâtă”. Actorul joacă în continuarea serialului

Cum arată acum Jorge Enrique Abello, Armando Mendoza din „Betty cea urâtă”. Actorul joacă în continuarea serialului
8

de Roxana Mirea,

Jorge Enrique Abello a cunoscut succesul odată cu rolul lui Armando Mendoza din telenovela „Betty cea urâtă”. La mai bine de 23 de ani de la terminarea filmărilor, fanii așteaptă cu nerăbdare să îi revadă pe protagoniști în continuare „Betty, la fea”. Acum, actorul are 55 de ani, însă este gata să apară din nou pe micul ecran alături de colega lui, Ana Maria Orozco, Betty Pinzon din „Betty cea urâtă”. 

Cum arată acum Jorge Enrique Abello din „Betty cea urâtă” 

Telenovela „Betty cea urâtă” făcea furori și în România, în urmă cu mai bine de 20 de ani. Protagoniștii din telenovelă au fost Jorge Enrique Abello, care l-a interpretat pe Armando Mendoza, și Ana Maria Orozco, în rolul lui Betty Pinzon.  

Rolul lui Armando Mendoza i-a adus nu doar popularitate, ci și nenumărate distincții. De-a lungul vremii, Jorge Enrique a jucat și în alte producții de succes, cum ar fi „Operacion Pacifico” și „Anita no te rajes”. 

Jorge Enrique Abello avea 31 de ani când a devenit protagonist în „Betty cea urâtă”. Acum, actorul are 55 de ani și are 3 copii. După divorțul de prima soție, Marcela Salazar Jaramillo, în 2006, cea care i-a dăruit o fiică, pe Candelaria (21 de ani), Jorge Enrique Abello și-a găsit din nou fericirea alături de María Isabel Gutiérrez, model și arhitectă, cu care s-a căsătorit în 2016. Actorul în vârstă de 55 de ani a devenit tată pentru a doua oară la sfârșitul lui 2018, când María Isabel l-a adus pe lume pe fiul lor, Antonio Cayetano. Cei doi mai au împreună și o fiică María Matilde, născută la începutul lui 2020. 

Cum arată acum Jorge Enrique Abello din „Betty cea urâtă”  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Telenovela „Betty cea urâtă” are o continuare 

Celebra telenovelă “Betty cea urâtă” („Yo soy Betty, la fea”, 1999 – 2001) va avea o continuare, „Betty, la fea”, iar vestea și mai bună pentru fani este că protagoniștii vor fi aceiași actori columbieni din serialul original, Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello. 

Noul serial va fi produs de studiourile RCN Columbia pentru Amazon Prime Video și va avea la bază aceeași poveste originală a lui Fernando Gaitán (creatorul telenovelei „Cafea cu parfum de femeie”). 

„Betty, la fea” va continua povestea lui Betty 20 de ani mai târziu. Protagonista este de data aceasta o femeie de succes și încrezătoare în sine, care se simte împlinită atât personal, cât și profesional. Betty are succes în carieră, este o soție model și mama unei adolescente. Din păcate însă nu toate lucrurile sunt perfecte în viața ei. „În timp ce puternica Betty rămâne căsătorită cu liderul companiei, Armando Mendoza, ea lucrează la relația cu fiica ei adolescentă, Mila, și totodată încearcă să facă față crizei companiei familiei sale, întrebându-se dacă în urmă cu 20 de ani a ales calea cea mai bună spre fericire”, au declarat într-un comunicat cei de la Amazon Prime Video. 

Serialul „Betty cea urâtă” va avea o continuareIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8

Alături de Ana și Jorge din distribuție mai fac parte: Rodrigo Candamil, Juanita Molina, Julio Cesar Herrera, Luces Velásquez, Marcela Posada, Mario Duarte, Zharick León, Sebastián Osorio, Ricardo Vélez, Julián Arango, Natalia Ramírez, Lorna Cepeda și Estefanía Gómez, mulți dintre aceștia putând fi văzuți și în serialul din 1999. 

Sursa Foto: Instagram, arhivă TVmania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton