Homepage  / Vedete străine

Cum arată acum Jane Sibbett și Jessica Hecht, la 20 de ani după ce le-au interpretat pe Carol și Susan în „Friends”

Cum arată acum Jane Sibbett și Jessica Hecht, la 20 de ani după ce le-au interpretat pe Carol și Susan în „Friends”
7

de Roxana Mirea,

Fanii serialului „Friends” au rămas uimiți după ce au văzut cum arată actrițele Jane Sibbett și Jessica Hecht, la 20 de ani distanță după ce le-au interpretat pe Carol și Susan. Pare că anii nici nu au trecut peste ele. Iată cum arată acum cele două actrițe.  

Cum arată acum Jane Sibbett și Jessica Hecht din „Friends” 

Fanii serialului „Friends” au rămas înmărmuriți după ce au văzut două dintre fostele vedete ale serialului reunindu-se și arătând ca și cum nu ar fi îmbătrânit deloc. 

În perioada 1994-2004, serialul i-a avut ca protagoniști pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer în rolul unui grup de prieteni care locuiesc în New York City. De-a lungul celor 10 sezoane au apărut și mulți alți actori, printre care Jane Sibbett și Jessica Hecht. 

Prima a interpretat-o pe Carol, fosta soție a lui Ross (Schwimmer), care l-a părăsit pentru Susan (Hecht). În cel de-al doilea episod al serialului, Carol i-a spus memorabil lui Ross că este însărcinată cu copilul lui, dar că va avea copilul cu partenera ei. Acestea au continuat să apară în episoade de-a lungul primelor șase sezoane. 

Am avut o mini mini reuniune „Friends” în Londra și New York”, a postat Sibbett pe Instagram, dezvăluind, de asemenea, că s-au întâlnit cu creatoarea serialului, Marta Kauffman, Maggie Wheeler (Janice) și Tate Donovan (Joshua).   

Deși există multă dragoste pentru actrițe și pentru personajele lor, în urmă cu câțiva ani, ambele au dezvăluit că un episod din cel de-al doilea sezon al serialului Friends a enervat mulți oameni. 

‘Lorraine’ TV show, London, UK – 14 Sep 2017Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În „The One with the Lesbian Wedding” din 1995, Carol și Susan s-au căsătorit și, în ciuda faptului că nici măcar nu s-au sărutat la ceremonie, episodul a fost interzis în două orașe din SUA. „Poate că puteam avea un sărut la nuntă. Nu ni s-a permis să ne sărutăm și am fost dezamăgite de acest lucru”, a declarat Jane Sibbett pentru Metro.co.uk. 

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton