Homepage  / Vedete străine

Cum arată acum Gabriela Spanic, Fernando Colunga și Marcelo Buquet din „Uzurpatoarea”. Au trecut 26 de ani de la premiera telenovelei

Cum arată acum Gabriela Spanic, Fernando Colunga și Marcelo Buquet din „Uzurpatoarea”. Au trecut 26 de ani de la premiera telenovelei
17

de Roxana Mirea,

Gabriela Spanic, Fernando Colunga și Marcelo Buquet s-au reunit, după 26 de ani de când au jucat împreună în premiata telenovelă „La Usurpadora” / „Uzurpatoarea”, în 1998. Iată cum arată acum cei trei actori.  

Cum arată acum Gabriela Spanic, Fernando Colunga și Marcelo Buquet din „Uzurpatoarea” 

În anul 1998, telespectatorii din Mexic erau cuceriți de o nouă producție Televisa, „La Usurpadora” / „Uzurpatoarea” care îi avea în rolurile principale pe Gabriela Spanic și Fernando Colunga. Puțin mai târziu producția făcea furori și la noi în țară. Este una din telenovelele care au făcut-o cunoscută pe Gabi Spanic, aceasta fiind difuzată în 125 de țări.  

Acum, la 26 de ani distanță, Gabriela Spanic (50 de ani), Fernando Colunga (57 de ani) și Marcelo Buquet (60 de ani), actorii din „Uzurpatoarea”, s-au reunit. Pe de altă parte, întâlnirea dintre Gabriela Spanic și Fernando Colunga vine la 14 ani distanță de când au jucat în producția „Stăpâna” / „Soy tu dueña”. 

Cum arată acum Gabriela Spanic, Fernando Colunga și Marcelo Buquet din „Uzurpatoarea” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Timpul a fost blând cu cei trei actori, mai ales cu Gabriela Spanic, care este aproape neschimbată.  

Povestea din „Uzurpatoarea” 

Paola și Paulina (Gabriela Spanic) sunt gemene care au fost separate la naștere. Paulina este o femeie bună și cinstită care trăiește în sărăcie și este logodită cu un bărbat simplu, Osvaldo (Antonio De Carlo). Paola, pe de altă parte, este o femeie bogată, frivolă și rea, care are mulți amanți, inclusiv pe cumnatul ei, Willy. Ea este căsătorită cu Carlos Daniel Bracho (Fernando Colunga), un bărbat bogat. 

Când gemenele se întâlnesc întâmplător, Paola încearcă să o convingă pe Paulina să o înlocuiască în casa familiei Brachos, pentru a putea pleca într-o vacanță de un an cu noul ei iubit, Alessandro (Enrique Lizalde). La început, Paulina refuză, dar mai târziu este șantajată și amenințată cu închisoarea după ce Paola își pune brățara în poșeta Paulinei și o acuză de furt. Abandonată de logodnicul ei, Osvaldo, care o părăsește pentru a fi cu amanta lui, și rămasă fără nimic după moartea mamei sale, Paulina se supune planului Paulei.  

Fernando Colunga, implicat în numeroase proiecte 

Fernando se bucură în continuare de succes. Pe 13 noiembrie a avut premiera în Mexic cea mai recentă telenovelă a sa, „El maleficio”, în care face pereche cu Marlene Favela. La Netflix el poate fi văzut în „Secretul familiei Greco” („El Secreto de la Familia Greco”), iar la postul american Telemundo va apărea în curând în serialul „El Conde: Amor y honor”, o adaptare a romanului lui Alexandre Dumas, „Contele de Monte Cristo”. În această producție Fernando joacă alături de cunoscutele actrițe Ana Brenda Contreras și Marjorie de Sousa. 

Latin News: July 5, 2012Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 17

În timp ce Fernando acceptă proiect după proiect, în ultimii ani Blanca (protagonista din „Señora Acero” și „Eva Luna”) a stat departe de platourile de filmare. Ultimul serial în care a jucat se numește „No te puedes seconder” și a avut premiera la Telemundo în 2019. 

Sursa Foto: Instagram, Hepta, arhivă TVmania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton