Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată acum fetița Roxanei Hulpe. „Inima mea este plină de bucurie”

Cum arată acum fetița Roxanei Hulpe. „Inima mea este plină de bucurie”
10

de Roxana Mirea,

Roxana Hulpe trăiește clipe magice de când a devenit mamă. Știrista de la Pro TV a adus pe lume, în februarie 2023, o fetiță superbă, pe Zora. Vedeta publică constant poze cu cea mică, recunoscătoare pentru fiecare clipă pe care o petrece alături de fiica ei. Iată cum arată acum fetița Roxanei Hulpe. 

Cum arată acum fetița Roxanei Hulpe 

Roxana Hulpe a devenit mamă anul trecut, în februarie 2023, iar la două luni după naștere a revenit la pupitrul Știrilor Pro TV de weekend. Vedeta se bucură de fiecare clipă pe care o petrece alături de micuța ei și, din când în când, îi încântată pe urmăritorii ei de pe Instagram cu imagini superbe cu Zora.  

Recent, Roxana Hulpe a publicat o imagine adorabilă cu Zora. Micuța este surprinsă cu spatele pentru că știrista de la Pro TV nu a publicat, până acum, imagini cu chipul micuței. „Inima mea este plină de bucurie. Mulțumesc, Z!” a scris Rozana Hulpe în dreptul imaginii alb-negru cu fiica ei.  

Cum arată acum fetița Roxanei Hulpe  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Roxana Hulpe se bucură de fiecare clipă cu fiica ei 

Acum câteva luni, Roxana Hulpe ne spunea, într-un interviu, că își dedică programul fiicei sale.  

„Programul meu se numește acum Zora. Sunt cu ea mereu, iar atunci când sunt la știri sâmbăta și duminica se ocupă soțul meu de divertismentul fetiței. Se descurcă minunat și se înțeleg tare bine. Multe plimbări afară și multă joacă acasă. Dormim împreună, citim și analizăm frunzele. E marea ei plăcere la 4 luni. Diminețile de weekend încep la 4:30 când beau o cafea pe terasă, apoi la știri, sunt orele mele cu munca, iar asta mă face fericită. După ora 11 când ieșim din emisie bucuria e și mai mare pentru că Zora abia așteaptă să ne jucăm. Sunt norocoasă”, ne spunea Roxana Hulpe în vară.  

Ne despărțim doar 10 ore pe săptămână, când sunt la jurnal. Suntem lipite una de cealaltă și e minunat. Are nevoie de mine și eu de ea. Dar asta nu înseamnă că nu ne vedem cu prieteni, că nu ieșim în oraș, la muzee sau plimbări. Ba da, facem toate astea împreună”, ne-a mai spus vedeta.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton