Homepage  / Vedete străine

Cum arată acum fetița din „Baftă, Charlie”, de la Disney Channel. Mia Talerico s-a transformat într-o tânără superbă 

Cum arată acum fetița din „Baftă, Charlie”, de la Disney Channel. Mia Talerico s-a transformat într-o tânără superbă 

de Roxana Mirea,

V-o mai amintiți pe micuța Charlie, interpretată de Mia Talerico, în serialul de la Disney Channel „Baftă, Charlie”? Aflați că fetița drăgălașă din serialul de comedie s-a transformat într-o domnișoară în toată firea, care are toate șansele să fure inimile băieților. Iată cum arată acum Mia Talerico, care tocmai a început liceul.  

Cum arată acum Mia Talerico din „Baftă, Charlie” 

Copilul-vedetă al îndrăgitei comedii „Baftă, Charlie” de la Disney Channel este acum în liceu. Mia Talerico, care a jucat în comedia de familie în rolul unui copil crescut de o familie excentrică din Denver, a incendiat internetul miercuri, când a postat o fotografie pe Instagram în care își anunță prima zi de liceu. 

„Prima zi. Clasa a 9-a”, scria pe un panou pe care Talerico îl ținea în brațe. În mod firesc, un potop de reacții s-a abătut asupra postării și mulți internauți au fost mirați de cât de repede trece timpul.  

„Amintirea ta anuală că îmbătrânești, Prima zi de liceu!!!”, a scris tânăra în dreptul imaginii.

„La naiba, îmbătrânim”, a scris un utilizator. „Îmi amintesc că te priveam la televizor când erai doar un copil mic.” 

Talerico a împărtășit de mult timp actualizări despre parcursul său școlar, deoarece a făcut o poză cu ea în prima zi de școală în fiecare an, încă de la grădiniță.

Tânăra, în vârstă de 14 ani, a jucat în „Good Luck Charlie” din 2010 până în 2014, apărând în patru sezoane și într-un film din 2011. 

Cântăreața și actrița Bridgit Mendler a condus distribuția programului, din care au mai făcut parte Leigh-Allyn Baker și Bradley Steven Perry. După ce a apărut în 98 de episoade din „Baftă, Charlie”, Talerico a continuat să joace în serialul Mani de la Brat TV. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton