Homepage  / Vedete străine

Cum arată acum Fernando Colunga, protagonistul din „Sărmana Maria”. Are 58 de ani și a devenit tată

Cum arată acum Fernando Colunga, protagonistul din „Sărmana Maria”. Are 58 de ani și a devenit tată
19

de Roxana Mirea,

Fernando Colunga este unul dintre cei mai cunoscuți actori de telenovele. Acesta a făcut furori cu rolul lui din „Sărmana Maria”, în 1995, serial în care a jucat alături de Thalia, cea care i-a fost și logodnică în viața reală. Acum, Fernando Colunga are 58 de ani, însă și-a păstrat șarmul, iar trecerea anilor nu și-a lăsat un impact puternic asupra aspectului său fizic.  

Cum arată acum Fernando Colunga, protagonistul din „Sărmana Maria” 

Fernando Colunga s-a născut pe 3 martie 1966, în Mexico City. Înainte de a face furori cu rolurile din telenovele, acesta a studiat ingineria civilă și a avut o afacere cu hardware și a fost chiar barman. Ulterior, și-a urmat reala lui pasiune și a devenit actor.  

Popularitatea lui Fernando Colunga a crescut odată cu rolul din telenovela „Sărmana Maria” / „María la del Barrio”, unde l-a interpretat pe Luis Fernando de la Vega, în anul 1995. El a jucat alături de frumoasa Thalia, care o interpreta pe Maria. Cei doi au avut o relația și în viața reală, iar fanii lor sperau să ajungă la altar, dar nu a fost să fie.  

Acum, la vârsta de 58 de ani, Fernando Colunga nu mai arată chiar ca pe vremea în care juca în „Sărmana Maria”, însă și-a păsatrat șarmul și continuă să apară în seriale și să fie un actor de telenovele râvnit.  

Fernando ColungaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Fernando Colunga are o carieră impresionantă 

Fernando Colunga (58 de ani) este unul dintre cei mai emblematici actori din panoplia Televisa. Pentru zeci de ani, actorul mexican a apărut în numeroase telenovele – „Uzurpatoarea” (1998), „Îţi ordon să mă iubeşti!” (2012), „María la del Barrio” (1995), „Esmeralda” (1997), „Stăpâna” (2010), „Amor real” (2010) – care i-au adus statutul de cel mai de succes și mai iubit actor de pe micile ecrane. 

În 2016, după ce a apărut în „Pasiune şi putere” (difuzată la noi de Acasă), Fernando Colunga a părăsit Televisa. Dar apoi, după 7 ani, s-a reîntors, într-o producție din seria antologică Fábrica de Sueños, care reface pentru noua generație cele mai bune telenovele din istoria genului. „Sunt foarte fericit. Știți că aparțin familiei Televisa, așa că pot să vă spun că e ca un ciclu care s-a redeschis când m-am întors și mi-am revăzut toți prietenii și toți oamenii pe care-i iubesc. Sunt foarte, foarte fericit”, a declarat Colunga pentru Televisa Espectáculos. 

Cea mai nouă telenovelă a lui este „Blestemul”, în care o are ca parteneră pe îndrăgita Marlene Favela. „Blestemul”/„El maleficio” (2023), care va fi difuzată la Acasă, este prima adaptare după iconica telenovelă omonimă din 1983, scrie People en Español. Povestea se învârte în jurul vieții lui Enrique de Martino, om de afaceri de succes și cu sex-appeal, dar misterios și înconjurat de un secret foarte bine păstrat. 

În afara de “Blestemul”, Fernando poate fi văzut și la Netflix în serialul „Secretul familiei Greco” („El Secreto de la Familia Greco”), iar la postul american Telemundo va apărea anul acesta într-o telenovelă de epocă, pe care a filmat-o în 2022, „El Conde: Amor y honor”. În această producție, care este o adaptare a romanului lui Alexandre Dumas, „Contele de Monte Cristo”, Fernando joacă alături de cunoscutele actrițe Ana Brenda Contreras și Marjorie de Sousa. 

Fernando Colunga, tată la 58 de ani 

În luna martie a acestui an, Fernando și iubita sa, actrița Blanca Soto, ar fi devenit în secret părinți, susțin tabloidele din Mexic și SUA. Blanca (45 de ani) ar fi adus pe lume pe 1 martie, la un spital din Miami, primul copil al cuplului, un băiețel. 

Au ajuns la spital joi după-amiază, pe 29 februarie. Erau cu alte persoane, dar și cu echipa lor de securitate. Au rezervat una dintre cele mai scumpe camere din spital, au intrat printr-o zonă ferită. Au venit cu valize și articole pentru bebeluși”, a declarat o sursă, citată de infobae.com. Aceeași sursă a povestit că bebelușul a fost conceput natural, nu în vitro, și ca a venit pe lume în urma unei operații de cezariană: 

„Fernando a fost prezent la naștere. A tăiat cordonul ombilical și a făcut fotografii. Au plâns amândoi de fericire. Bebelușul s-a născut sănătos, a cântărit 2.200 kg și măsurat 43 cm”. Fernando și Blanca s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale telenovelei din 2012, „Îți ordon să mă iubești!” („Porque el Amor Manda”), iar de atunci formează un cuplu discret. Cei doi au vorbit mereu în interviuri doar despre viața lor profesională și niciodată nu au confirmat că formează un cuplu. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton