Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată astăzi Dan Ursa, câștigătorul „Survivor 2023”. Reușise să slăbească peste 20 de kilograme în timpul concursului

Cum arată astăzi Dan Ursa, câștigătorul „Survivor 2023”. Reușise să slăbească peste 20 de kilograme în timpul concursului
17

de Cristina Țapu,

Dan Ursa este câștigătorul „Survivor 2023”. Concurentul a participat la competiția din Republica Dominicană timp de cinci luni și a revenit în țara natală complet transformat, cu 20 de kilograme mai puține. Iată cum arată astăzi Dan Ursa!

Cum arată în prezent Dan Ursa, câștigătorul „Survivor 2023”

Dan Ursa a ieșit victorios în competiția „Survivor 2023”, adjudecându-și premiul în valoare de 100.000 de euro. În cadrul acestei competiții cu reguli extrem de stricte, concurenții se confruntă cu provocări precum foamea, oboseala și solicitarea fizică intensă.

Demonstrând ambiție și rezistență, Dan Ursa a trecut prin o transformare semnificativă în cele 20 de săptămâni petrecute în Republica Dominicană. Pierzând peste 20 de kilograme, schimbarea sa a fost apreciată chiar și de către fostul său coleg, Kamara. De altfel, Kamara și-a exprimat dorința de participa la noul sezon al emisiunii, însă producătorii au decis ca el să nu se numere printre cei care fac parte din echipa Faimoșilor.

Câte kilograme a slăbit Dan Ursa la Survivor România 2023. Războinicul a rezistat 5 luni în Republica DominicanăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

După revenirea din Republica Dominicană, Dan Ursa și-a reluat activitatea profesională anterioară și rutina obișnuită. Nu mai are forma fizică pe care a obținut-o în competiție, iar kilogramele s-au acumulat la fel de repede cum au fost pierdute.

Se pare că clujeanul a atins din nou greutatea pe care o avea înainte de participarea la „Survivor 2023”. Mai mult decât atât, el a optat și pentru o mică schimbare de look, iar în prezent barba lui este mai scurtă comparativ cu cea pe care o afișa în timpul competiției care i-a adus premiul cel mare.

dan-ursa-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 17

Dan Ursa nu a fost convocat încă pentru a participa la „Survivor All Stars”

Dan Ursa nu se numără printe concurenții care au fost convocați să participe la „Survivor All Stars”, însă rămâne de văzut dacă producătorii emisiunii vor pregăti o surpriză telespectatorilor urmând ca acesta să se alături concursului într-o etapă viitoare.

Dan Ursa este singurul câștigător al unui sezon de Survivor România care nu se numără printre concurenții de la Survivor All Stars. Fostul Războinic nu a dorit să dezvăluie prea multe detalii despre absența lui din show-ul de la Pro TV. Desigur, Survivor All Stars este în plină desfășurare și poate Dan Ursa va face parte din echipa Războinicilor, în viitor.  

Sunt doar zvonuri deocamdată”, este răspunsul dat de Dan Ursa, atunci când a fost întrebat dacă se află în plan revenirea lui în Republica Dominicană.  

„All Stars este, într-adevăr, un sezon suprem. Din canapea, se vede altfel. O zic eu, care am stat 5 luni în Dominicană. Știu prin ce trec concurenții și cu ce greutăți se confruntă. Asta mă face să-i apreciez pe fiecare dintre ei, atât pe Războinici, cât și pe Faimoși. Având experiența sezonului trecut, sunt sigur că ceea ce urmează va întrece orice așteptare. Abia aștept să văd ce va urma!”, a declarat Dan Ursa, conform celor de la Fanatik.

Sursă foto: PRO TV – Facebook Dan Ursa

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton