; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ryan Gosling în rolul lui Willy Wonka

Cum ar fi să-l vedem pe Ryan Gosling în rolul lui Willy Wonka?

10 July 2017

Willie Wonka, patronul fabricii de ciocolată din romanul lui Roald Dahl, a fost văzut ultima oară pe marile ecrane în interpretarea lui Johnny Depp, în filmul lui Tim Burton – „Charlie și fabrica de ciocolată' / „Charlie and the Chocolate Factory' (2005). Acum, simpaticul personaj ar putea fi jucat de Ryan Gosling.

Ideea a pornit de la producătorul David Heyman, pe a cărui umeri au mai stat seria „Harry Potter', „Animale fantastice şi unde le poţi găsi', „Paddington' sau „Gravity: Misiune în spațiu'. S-au atașat studiourile Warner Bros, care au negociat cu deținătorii drepturilor pentru Roald Dahl, a aflat commeaucinema.com.

Lungmetrajul ar trebui să se concentreze pe tinerețea lui Willy Wonka, iar personajul cu origini misterioase ar putea fi interpretat de vedeta din „La La Land', Ryan Gosling. Există și o mică problemă, actorul căutat de directorul de casting al filmului ar trebui să aibă 35 de ani, iar Gosling face 36 anul acesta… Deocamdată însă toate astea sunt speculații, nicio informație oficială despre participarea lui Ryan Gosling la proiect nu a fost dată publicității.

Pe Ryan Gosling, de două ori nominalizat la Oscar, îl putem vedea din 6 octombrie 2017 în cinematografe în „Vânătorul de recompense 2049' / „Blade Runner 2049'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare