Homepage  / Vedete străine

Cum ar fi ruinat Meghan Markle cea de-a 25-a comemorare a morții Prințesei Diana. Acuzațiile familiei regale

Cum ar fi ruinat Meghan Markle cea de-a 25-a comemorare a morții Prințesei Diana. Acuzațiile familiei regale
9

de Roxana Mirea,

Persoane din interiorul familiei regale se tem că ultimul interviu bombă al lui Meghan Markle umbrește cea de-a 25-a comemorare a morții Prințesei Diana. Pe 31 august 1997, Diana – împreună cu partenerul ei, Dodi Al-Fayed, și cu șoferul ei, Henri Paul – a murit după ce Henri a intrat cu Mercedesul lor într-un stâlp, la 130 km/h, în tunelul Pont de l’Alma din Paris. Paul se afla sub influența alcoolului și a medicamentelor eliberate pe bază de rețetă, dar încerca, de asemenea, să se ferească de paparazzi, care îi urmăreau pe motociclete.

Meghan Markle, acuzată că vrea să umbrească cea de-a 25-a comemorare a morții Prințesei Diana

Ducesa de Sussex a vorbit despre familia regală într-un lung interviu acordat luni revistei The Cut, afirmând că prințul Harry și-a „pierdut” relația cu tatăl său, prințul Charles – și dezvăluind cât de „fericită” a fost să părăsească Marea Britanie.

În timp ce unii care o cunosc au declarat pentru Page Six că Markle nu a avut niciun cuvânt de spus cu privire la data publicării interviului, articolul a fost publicat cu doar două zile înainte ca soțul ei și fratele lui mai mare, prințul William, să marcheze un sfert de secol de la pierderea mamei lor. Diana a murit în mod tragic într-un accident de mașină în Paris, pe 31 august 1997, la vârsta de 36 de ani.

În interviu, Meghan Markle a mai afirmat că, prin simpla „existență”, ea și soțul ei „supără ierarhia”. O persoană bine informată de la Palat a declarat pentru Page Six: „Se pare că Meghan are mereu nevoie să existe un fel de referință la ea și la Diana. Dar, cu această ocazie, echipa ei ar fi putut cere ca articolul să fie publicat după comemorare. Asta face ca lucrurile să se rezume la Meghan”.

O sursă care o cunoaște pe Markle a declarat că aceasta a făcut interviul pentru a-și promova noul podcast de pe Spotify „Archetype”, care a debutat săptămâna trecută. Primul său episod a avut-o ca protagonistă pe campioana de tenis Serena Williams.

Ea a fost sub contract pentru a face publicitate pentru Spotify”, a declarat sursa. „Știind ce simte Harry pentru mama lui, ultimul lucru pe care ea ar vrea să îl facă este să îl supere. Dar Spotify a anunțat la începutul acestui an că podcastul va fi lansat la sfârșitul verii”.

Prințesa Diana și-a prezis moartea. Noi dezvăluiri înfricoșătoare, parte dintr-un nou documentar Disney+Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Prințul Harry, declarații la 25 de ani de la moartea Prințesei Diana

Harry, în vârstă de 37 de ani, și William, în vârstă de 40 de ani, marchează întotdeauna comemorarea în liniște, Harry trimițând flori la mormântul mamei sale de la casa ancestrală a acesteia, Althorp House, la aproape 160 de kilometri nord de Londra.

Prinții aveau doar 15 și 12 ani când mama lor a murit. Joia trecută, Harry a declarat: „Săptămâna viitoare se împlinesc 25 de ani de la moartea mamei mele, iar ea cu siguranță nu va fi uitată niciodată. Vreau să fie o zi plină de amintiri despre munca ei incredibilă și de dragoste pentru modul în care a făcut-o.”

„Vreau să fie o zi în care să împărtășesc spiritul mamei mele cu familia mea, cu copiii mei, care mi-aș fi dorit să o fi cunoscut”, a adăugat el, vorbind despre fiul lui, Archie, în vârstă de 3 ani, și fiica lui, Lilibet, în vârstă de 1 an. „În fiecare zi, sper să o fac mândră”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton