; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jo si Juno

Cum a trecut Jo peste despărțirea de Juno, colegul ei din serialul „Profu” (Pro TV): „Totul se întâmplă cu un motiv”

22 February 2021

Cântăreața Jo face parte din distribuția celui de-al doilea sezon al serialului românesc Profu', difuzat de Pro TV joia, de la ora 21.30

Artista a format până nu demult un cuplu cu Juno, care la rândul lui interpretează rolul lui Nuni în aceeași producție, încă de la debut. 

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de doi ani. La câteva luni după ce s-au despărțit, iar apoi au decis să își mai dea o șansă, cei doi au pus punct definitiv relației la sfârșitul lui 2020. Aceștia au optat să fie discreți cu viața lor personală, însă JO ne-a povestit cum a reușit să treacă peste despărțire:

„Despărțirile înseamnă noi începuturi, înseamnă că ai căpătat un nou bagaj plin cu înțelepciune, înseamnă alegeri, decizii care ne cresc și care ne ajută să ajungem ușor la cea mai bună variantă a noastră. E important să înțelegem că totul se întâmplă cu un motiv, să fim recunoscători pentru tot ce trăim, să avem încredere în Dumnezeu și să mergem mai departe având, în primul rând, grijă de sufletul nostru', a declarat JO. 

Pe Jo și Juno îi puteți urmări în serile de joi, la Pro TV. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare