; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum a trecut Diana Dumitrescu peste divorț Viața mea s a schimbat atunci

Cum a trecut Diana Dumitrescu peste episoadele depresive de după divorț: „Viața mea s-a schimbat atunci”

11 June 2021

Diana Dumitrescu este soția omului de afaceri Alin Boroi de trei ani, iar cei doi au împreună un băiat, pe Carol Anton. Chiar dacă astăzi este fericită și are o familie frumoasă, actrița a trecut în trecut printr-o perioadă grea. Aceasta a mărturisit abia acum ce probleme a avut după divorțul de Ducu Ion, scrie Libertatea.ro

Diana Dumitrescu a depășit mai multe episoade depresive, fiecare dintre ele amplificate de despărțirea de fostul ei soț, Ducu Ion. Vedeta a recunoscut abia acum, după ani de zile de la divorț, în direct la „Vorbește lumea', că a avut nevoie de ajutor pentru a depăși trista experiență.

„Eu am fost norocoasă pentru că nu am ajuns în depresie, dar am trecut printr-un episod depresiv, stări depresive.  (…) A fost o etapă foarte grea în viaţa mea. Foarte multe lucruri s-au întâmplat atunci. Am început să fac terapie din 2012, pentru că semnele unei depresii se vedeau, deşi nu le ştiam, existau şi cumva faptul că eu am continuat să fac terapie m-a ajutat să nu ajung acolo', a declarat actriţa.

În interviul de la Pro TV, Diana a mai povestit că, deși a divorțat în 2013, cel mai greu i-a fost un an mai târziu.

„Episodul a fost foarte greu. În 2013 am divorţat şi cel mai greu mi-a fost în 2014, pentru că îţi ia ceva timp să te vindeci, să-ţi găseşti o stabilitate, să-ţi găseşti drumul în viaţă', a mărturisit Diana Dumitrescu

Vedeta a mai declarat că divorțul a dus la o schimbare totală a vieții sale. 

„Viaţa mea s-a schimbat atunci cu totul şi a fost un dezechilibru foarte mare pentru mine. Terapia a încercat să mă înveţe cum să trăiesc din nou', a mai spus Diana Dumitrescu.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Diana Dumitrescu (@dianaidumitrescu)

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare