; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum a trecut „Cronica…” peste hopul retragerii lui Huidu

07 November 2011

Că anul 2011 a fost unul greu pentru show-ul Primei e puţin spus. A început cu recuperarea lui Şerban Huidu după un accident la schi şi a continuat cu retragerea lui din viaţa publică, după un accident rutier. Colegii săi, însă, au găsit resursele pentru a continua.

După o emisiune specială, în care Mihai Găinuşă şi invitaţii lui din presă au întors pe toate feţele viitorul „Cronicii', a venit, săptămâna trecută, şi prima ediţie de după retragerea lui Şerban Huidu, la capătul a trei săptămâni de foc.

Schimbările în economia show-ului sunt minime, dincolo de evidenta absenţă de la pupitru, suplinită, deocamdată, de Codruţ Kegheş, alias „Dezbrăcatu'. „Nu mă voi considera niciodată un înlocuitor al lui Şerban, pentru că Şerban este de neînlocuit', ne-a explicat acesta.

„Vreau să subliniez faptul că a prezenta «Cronica» alături de Mişu este mai degrabă o încercare, pentru că eu sunt în această postură din cauza unei tragedii. Făcând parte din echipă, am pus umărul la realizarea emisiunii, la prezentarea ei, atât la radio, cât şi la TV, astfel încât toate lucrurile să meargă cel puţin la fel de bine ca înainte'.

Citeşte textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare