Homepage  / Vedete străine

Cum a slăbit Robbie Williams peste 25 de kilograme. Care sunt toate afecțiunile de care suferă. „Le colecționez”

Cum a slăbit Robbie Williams peste 25 de kilograme. Care sunt toate afecțiunile de care suferă. „Le colecționez”
10

de Roxana Mirea,

Robbie Williams a vorbit deschis despre lupta lui cu pierderea în greutate. Celebrul artist a reușit să slăbească mai mult de 25 de kilograme cu ajutorul medicamentelor. Pe de altă parte, el a dezvăluit care sunt toate afecțiunile de care suferă și ce diagnostice a primit de-a lungul timpului.  

Robbie Williams ia medicamente pentru a slăbi 

Robbie Williams vorbește deschis despre faptul că a slăbit un număr considerabil de kilograme. Într-un nou interviu acordat publicației Times, cântărețul și compozitorul britanic, în vârstă de 49 de ani, a recunoscut că a slăbit mai mult de 25 de kilograme cu ajutorul medicamentelor. 

Sunt pe Ozempic. Ei bine, ceva asemănător cu Ozempic”, a dezvăluit el. „Este ca un miracol de Crăciun.” El a continuat să explice în glumă că medicamentul îl ajută mai mult decât fizic. 

Și am nevoie de el, din punct de vedere medical. Am fost diagnosticat autodispreț de tipul 2”, a spus el. „Este șocant de catastrofal pentru sănătatea mea mintală să fiu mai gras. Vocea mea interioară îmi vorbește așa cum vorbește Katie Hopkins despre oamenii grași. Este înnebunitor.”  

Robbie Williams ia medicamente pentru a slăbi Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

O docuserie despre Robbie Williams este pe Netflix 

Toate aceste declarații vin în contextul în care o nouă serie de documentară Netflix, care a avut premiera pe 8 noiembrie, îi prezintă viața și cariera, inclusiv luptele sale cu sănătatea mintală și cu dependența.   

Fostul membru al trupei Take That a declarat pentru Times că abia suportă să privească imaginile din trecutul său tumultuos – dar exact asta a fost nevoit să facă. Docuseria îl prezintă pe Robbie Williams reacționând și oferind comentarii despre evenimentele haotice din viața sa. 

„A fost ca și cum ai urmări un accident în care ai fost implicat, dar în slow-motion. [Realizarea documentarului] a fost ca și cum ți-ai îndura boala mintală într-un ritm foarte, foarte lent, pe o perioadă foarte, foarte lungă de timp. Și este un lucru de nișă pe care trebuie să-l experimentezi, știi. Nu există multe grupuri de sprijin pentru asta”, a spus el.  

Robbie Williams, despre afecțiunile de care suferă 

Williams a început să înșiruie diagnosticele pe care le-a primit de-a lungul anilor. „Dispraxie, dislexie, ADHD, neurodiversitate, dismorfie corporală, hipervigilență… Mai este unul nou pe care l-am dobândit recent: HSP. Persoană extrem de sensibilă. Tulburare de stres posttraumatic [PTSD]”, a spus el. „Și, evident, am o personalitate dependentă. … Le colecționez pe toate, ca pe niște insigne de cercetaș”. 

Muzicianul – care este căsătorit cu Ayda Field și este tatăl a patru copii – a recunoscut, de asemenea, că el crede că provocările legate de sănătatea mintală sunt o condiție prealabilă pentru a fi creativ.  

„Și dacă nu le au la început, le au până la sfârșit. Nimeni nu primește un permis gratuit în jocul faimei extreme. Nimeni nu iese de partea cealaltă bine adaptat și fericit și bine din punct de vedere mental. Numiți-mi unul”, a spus el. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton