Homepage  / Vedete străine

Cum a schimbat Matthew Perry soarta serialului „Friends”. Ce trebuia să facă personajul său, Chandler Bing, iar actorul a refuzat

Cum a schimbat Matthew Perry soarta serialului „Friends”. Ce trebuia să facă personajul său, Chandler Bing, iar actorul a refuzat
16

de Andreea Hentea,

Una dintre vedetele care au jucat în „Prietenii tăi” a povestit că Matthew Perry a cerut modificarea scenariului. Iată ce trebuia să facă Chandler, personajul jucat de el, în legătură cu Monica, personajul interpretat de Courteney Bass Cox.

Se pare că regretatul Matthew Perry i-a salvat pe Chandler și pe Monica de la un scandal care i-ar fi făcut să rivalizeze cu Ross și Rachel, scrie ew.com.

În urma morții neașteptate a lui Matthew Perry, la 54 de ani, Lisa Cash, unul dintre invitații speciali care au apărut în serialul „Prietenii tăi”, a dezvăluit că a fost pe punctul de a juca rolul unei femei cu care Chandler urma să aibă o aventură. Dar, chiar înainte de a filma scena respectivă, actrița a aflat că Matthew Perry i-a convins pe scenariștii serialului să elimine în întregime povestea cu adulterul.

Matthew a avut instinct bun

Scena respectivă începea cu o ceartă între Chandler și Monica în Las Vegas, din cauza prânzului luat de Monica împreună cu Richard (Tom Selleck), fostul ei iubit”, și-a amintit Lisa Cash despre episodul final (compus din două părți) al sezonului 5, intitulat „The One in Vegas”. Ea a mai povestit că scenariul original prevedea ca Chandler să comande room service, iar acesta sosea în persoana Lisei, care juca rolul unei angajate a hotelului. „Începeam să vorbim, râdeam şi ne înțelegeam bine, iar Chandler ajungea să o înşele pe Monica cu personajul meu”.

Actrița a continuat: „Repetaserăm totul și apoi, cu o zi înainte de a filma în fața unui public live, mi s-a spus că Matthew s-a dus la scenariști și le-a spus că publicul nu-l va ierta niciodată că a înșelat-o pe Monica. Ceea ce, probabil, era adevărat. Așa ceva ar fi schimbat cursul serialului și al personajului său”.

Prin urmare, episodul s-a încheiat cu Chandler și Monica împăcându-se și plănuind să fugă într-o capelă din Las Vegas – unde se afla toată gașca, în vizită la Joey (Matt LeBlanc) -, ca să se căsătorească rapid. Ei se răzgândeau, totuși, văzându-i pe Ross (David Schwimmer) și Rachel (Jennifer Aniston) cutreierând beți prin cazinou, dar ajungeau să se căsătorească într-un sezon ulterior.

Cum a schimbat Matthew Perry soarta serialului „Friends”. Ce trebuia să facă personajul lui, Chandler BingIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Un partener extraordinar…

Lisa Cash nu a fost, totuși, eliminată din serial. Ea a jucat rolul unei însoțitoare de bord care asista la un mini-concurs de farse între Ross și Rachel. Chiar dacă știe că scena înșelăciunii lui Chandler, așa cum era scrisă inițial, ar fi propulsat-o în carieră, ea își amintește doar că i-a plăcut să lucreze cu Matthew Perry, care i s-a părut „spontan și talentat”.

„Eram nouă în industrie, iar filmarea respectivă putea fi cu adevărat intimidantă pentru mine – era, totuși, deja sezonul cinci din «Prietenii tăi» și aveam o scenă directă cu Matthew Perry!”. M-am simțit însă foarte bine, iar el a fost foarte simpatic și deschis și m-a făcut să mă simt în largul meu. M-am distrat cu adevărat, a fost foarte amuzant să joc scena împreună cu el”, a mai spus actrița.

Cash a mai spus că ideea lui Matthew Perry de a nu accepta povestea inițială „a fost o mișcare bună, pentru că aveau deja ceva similar cu Ross și Rachel, iar publicul nu ar fi putut să le ierte cu adevărat așa ceva”.

…și un prieten regretat

Matthew Perry, care l-a interpretat pe sarcasticul, dar simpaticul Chandler Bing pe parcursul tuturor celor zece sezoane din „Prietenii tăi”, a fost găsit mort în cada cu hidromasaj din casa lui din Los Angeles, pe 28 octombrie. Cauza oficială a morții este încă în curs de cercetare, dar autoritățile au spus că nu există suspiciuni legate de vreun act criminal. Moartea actorului a provocat o revărsare de durere, inclusiv o declarație comună din partea colegilor săi din serialul „Prietenii tăi”: Courtney Cox, David Schwimmer, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow și Matt LeBlanc. „Suntem cu toții devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât colegi de distribuție. Suntem o familie. Sunt atât de multe de spus, dar acum ne rezervăm un moment pentru a deplânge această pierdere incredibilă”, au declarat ei.

Ei au mai spus: „În timp, vom spune mai multe, pe măsură ce vom putea. Pentru moment, gândurile și dragostea noastră se îndreaptă către familia lui Matty, către prietenii lui și către toți cei care l-au iubit din întreaga lume”.

Ultimele zile din viața lui Matthew Perry. De ce au fost îngrijorați prietenii săi și ce au găsit polițiștii în casa luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 16

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton