; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin

Cum a sărbătorit Andreea Marin 25 de ani de carieră

01 October 2020

La o săptămână după ce am aflat că va reveni pe micile ecrane de la TVR cu o nouă emisiune, Andreea Marin a aniversat 25 de ani de carieră în televiziune. 

Cu această ocazie, prezentatoarea a postat un colaj cu două fotografii una cu ea la început și cea de a doua din prezent. Ambele surprinse la postul de televiziune care au făcut-o celebră, Televiziunea Română. 

„În studioul știrilor din Televiziunea Română de azi și tot la știri, dar acum un sfert de secol (la propriu, nu e o metaforă!), când transmiteam de pe covorul roșu al Premiilor Oscar către Jurnalul de seară prezentat de Mircea Radu. Nu știu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă ține cu spiritul tânăr', a scris aceasta.

Andreea Marin a vorbit și despre noua emisiune pe care se pregătește să o lanseze în curând: 

„Decorul noii mele emisiuni, Nu există nu se poate cu Andreea Marin, e aproape gata, ultimele elemente de decor au sosit din străinătate (cu emoții că nu vor ajunge la timp, că așa e în pandemie , dar am avut noroc), la sfârșitul săptămânii facem primele probe în platou! Multe filmări pe teren ne-au dus deja în viețile și inimile protagoniștilor emisiunii și abia aștept să îi aveți ca oaspeți în casele voastre, sunt oameni care vă vor inspira, vă vor aduce speranță, zâmbet, bucurie de a trăi frumos și demn, idei îndrăznețe, prospețime! Dați vestea mai departe, mi-ar plăcea să ne revedem pe micul ecran și acum cu inima plină, ca și acum mai bine de 25 de ani, când eram… Andreea Piticot la TVR Iași . Așadar: din 12 octombrie, înainte de știrile serii, de la ora 18, de luni până joi, o oră împreună în fiecare seară pe TVR 2!', a mai scris Andreea Marin

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

In studioul știrilor din @televiziunearomana de azi și tot la știri, dar acum un sfert de secol (la propriu, nu e o metafora!), când transmiteam de pe covorul rosu al Premiilor Oscar către Jurnalul de seara prezentat de Mircea Radu. Nu știu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine și ii mulțumesc lui Dumnezeu ca ma tine cu spiritul tânăr. Decorul noii mele emisiuni, @nuexistanusepoate cu Andreea Marin, e aproape gata, ultimele elemente de decor au sosit din strainatate (cu emoții ca nu vor ajunge la timp, ca asa e in pandemie , dar am avut noroc), la sfârșitul săptămânii facem primele probe în platou! Multe filmari pe teren ne-au dus deja în viețile și inimile protagoniștilor emisiunii și abia aștept sa ii aveți ca oaspeți în casele voastre, sunt oameni care va vor inspira, va vor aduce speranța, zâmbet, bucurie de a trai frumos și demn, idei îndrăznețe, prospețime! Dați vestea mai departe, mi-ar plăcea sa ne revedem pe micul ecran și acum cu inima plina, ca și acum mai bine de 25 de ani, când eram… Andreea Piticot la TVR Iași . Asadar: din 12 octombrie, înainte de știrile serii, de la ora 18, de luni pana joi, o ora împreună in fiecare seara pe TVR 2! #NuExistaNuSePoateCuAndreeaMarin

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare