; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lili sandu

Cum a reușit Lili Sandu să revină la greutatea pe care o avea înaintea sarcinii

29 January 2021

Deși are 41 de ani, Lili Sandu a reușit să revină la greutatea inițială dinainte sarcinii.,

Aceasta a povestit într-o intervenție în cadrul emisiunii Vorbește lumea  (PRO TV) cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

Lili Sandu a devenit mamă în luna august a anului trecut, când a adus pe lume un băiețel, pe care l-a botezat Thomas Jay Cristian, iar de atunci viața ei și a partenerului ei, Silviu Țolu, s-a schimbat considerabil.

 

„Este foarte greu. Dar, pe cât de greu este, pe atât de ofertant și incredibil de frumos este. Mi se pare cel mai minunat lucru și cea mai frumoasă realizare. El e și un copil iubibil. E foarte drăguț și liniștit. Acum nu prea mai doarme cum dormea înainte, dar nu pot să mă plâng', a declarat Lili Sandu în cadrul emisiunii.

„De vreo trei ori pe noapte se trezește pentru a mânca. Viața de mămică mă prinde și mă bucur că mi s-a întâmplat lucrul ăsta. L-am așteptat destul de mult. S-a întâmplat cum a vrut Dumnezeu. La unele se întâmplă la 20, la altele la 40. (…) Într-adevăr, a contat foarte mult faptul că am avut o viață foarte organizată. Contează foarte mult anii de dinainte și faptul că v-am tot bătut la capul cu modul meu de viață sănătos. (…) Nu sunt mearsă la sală pentru că nu avem efectiv timp. Eu și cu Silviu ne ocupăm doar noi doi de bebe. O să începem sala curând, vine vara. S-a întâmplat, să slăbesc. N-am ținut vreo dietă, pentru că alăptez. Cred că datorită acestui lucru. Sunt uimită de organismul meu. Eu am luat 24 de kg. Eram destul de solidă, dar drăguță. Acum sunt la fel ca înainte, după 5 luni de la naștere. Îmi place să fac sport pentru că mă simt foarte bine și îmi dă o energie bună„, a mai precizat Lili Sandu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare