Homepage  / Vedete străine

Cum a reușit Katie Holmes să o țină departe pe Suri de Biserica Scientologică. Tom Cruise îi vorbește de ani întregi

Cum a reușit Katie Holmes să o țină departe pe Suri de Biserica Scientologică. Tom Cruise îi vorbește de ani întregi
14

de Cristina Țapu,

Katie Holmes, în vârstă de 46 de ani, a făcut eforturi de-a lungul timpului pentru a-i asigura fiicei pe care o are alături de Tom Cruise o copilărie normală. Iată cum a reușit să o țină departe de Biserica Scientologică, locul în care tatăl ei continuă să aibă o mare influență.

Cum a reușit Katie Holmes să o ferească pe Suri de Biserica Scientologică

Potrivit informațiilor furnizate de Daily Mail, perspectivele lui Suri ar fi fost diferite dacă mariajul dintre Katie Holmes și Tom Cruise ar fi rezistat trecerii timpului. Cei doi au fost parteneri timp de șase ani, după ce s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii scientologice în Italia în 2006.

La vremea respectivă, surse apropiate lui Katie au dezvăluit că ea a simțit o intimidare considerabilă din partea reprezentanților bisericii, în care Tom Cruise a rămas o figură importantă în cadrul acesteia, inclusiv în prezent.

EXCLUSIVE: Katie Holmes and Suri Cruise are Spotted Out in New York City.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Nici Katie Holmes, nici Suri nu păstrează legătura cu Tom și se pare că actorul nu și-a văzut propria fiică de ani întregi.

Tom Cruise este absent din viața fiicei sale și nu a avut niciun contact cu aceasta în ultimii ani. Disensiunile dintre el și Katie Holmes s-au accentuat atunci când actrița a decis să încheie căsătoria și a optat să-și crească fiica fără a se supune regulilor Bisericii Scientologice.

Suri Cruise a moștenit pasiunea pentru artă de la părinții săi

În conformitate cu informațiile furnizate de surse citate de jurnaliștii de la Daily Mail în 2016, Katie a resimțit teama de a o pierde pe Suri din cauza implicațiilor religioase, având în vedere experiența lui Nicole Kidman, prima soție a lui Cruise. Aceasta s-a distanțat de copiii adoptați alături de actor, Bella și Conner, care au rămas dedicați credinței scientologice.

Pe măsură ce Suri își face simțită prezența în lumea modei și a divertismentului, personalitatea echilibrată, naturalețea și frumusețea ei au captivat atenția multora din industria Hollywood-ului. Suri este pregătită să-și croiască propriul drum sub lumina reflectoarelor.

tom-cruise-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 14

Vara trecută, Katie a dezvăluit că fiica sa a înregistrat un cover pentru coloana sonoră a noului său film, „Alone Together”, pe care Holmes l-a scris, regizat și în care a și jucat. Piesa se intitulează „Blue Moon”.

Ce este Biserica Scientologică

Biserica Scientologică este o organizație religioasă fondată în anii 1950 de către autorul de science fiction L. Ron Hubbard. Aceasta promovează un sistem de credințe și practici care include concepte precum traumele din viețile anterioare.

Scientologia susține că oferă o cale spre iluminare spirituală și autoperfecționare. Cu toate acestea, organizația a fost adesea subiect de controverse și critici, inclusiv acuzații de abuzuri asupra membrilor și practici financiare discutabile.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton