Homepage  / Vedete româneşti

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească 15 kilograme. A ținut o dietă strictă înainte să revină pe micul ecran

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească 15 kilograme. A ținut o dietă strictă înainte să revină pe micul ecran
28

de Redactia Tvmania

Gina Pistol, în vârstă de 43 de ani, va reveni pe micile ecrane toamna aceasta, în rolul de prezentatoare a emisiunii culinare „Masterchef”, așadar a facut eforturi pentru a ajunge la forma fizică dorită. Iată ce dietă a respectat soția lui Smiley pentru a avea din nou o siluetă trasă ca prin inel.

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească 15 kilograme

Gina Pistol a devenit mama unei fetițe pe nume Josephine în urmă cu trei ani, iar în urma nașterii a rămas cu mai multe kilograme nedorite în plus. Pentru a avea o siluetă impecabilă odată cu revenirea în lumina reflectoarelor, Gina Pistol a fost nevoită să urmeze o dietă destul de strictă, dar care pare să fi dat roade.

Determinată să revină la silueta de altădată, Gina Pistol a urmat o dietă strictă combinată cu sport, ceea ce i-a permis să slăbească rapid și sănătos. Vedeta a împărtășit cu fanii ei meniul care a ajutat-o să ajungă de la 80 de kilograme la 65!

gina 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 28

Meniul zilnic al Ginei include: Mic dejun: Budincă din semințe de chia cu mango Gustare 1: Limonadă cu cătină și sirop de arțar Prânz: File de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre Gustare 2: Chifteluțe din hrișcă cu salată frisee și roșii cherry.

„La 10 luni după ce am născut-o pe Josephine, am decis că trebuie să fac o schimbare. Înainte să rămân însărcinată, aveam 53 de kilograme. În timpul sarcinii, am ajuns la 80 de kilograme și așa am rămas pentru aproape un an. Nu mă simțeam în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva în privința asta. Adevărul este că mă simt mai bine de când fac sport și mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. (…) Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des: nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65 de kilograme”, declara cu ceva timp în urmă Gina Pistol, pe Instagram.

Gina Pistol a debutat în televiziune la vârsta de 24 de ani

Gina Pistol a fost întotdeauna o femeie cu trăsături delicate și cu un corp de invidiat. Trecerea anilor și-a pus amprenta asupra sa, însă vedeta a apelat la tot felul de proceduri estetice pentru a ține semnele îmbătrânirii la distanță.

În adolescență, Gina Pistol avea același zâmbet fermecător, însă adopta cu totul alt stil vestimentar și avea o altă coafură. De altfel, de-a lungul timpului, ea a trecut prin mai multe schimbări de look până a găsit stilul care o caracterizează cel mai bine.

Gina Pistol se retrage din televiziune. Anunțul surprinzător făcut de prezentatoarea TV (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 28

La vârsta de 24 de ani, i s-a propus să intre în domeniul televiziunii pentru prima dată. Ea a debutat ca prezentatoare în emisiunea „Nu suntem blonde” de pe Naţional TV, alături de Catrinel Sandu.

Cu toate că nu a absolvit învățământul superior, Gina Pistol a reușit să-și construiască o carieră solidă. A deținut rolul de prezentatoare în emisiuni de mare succes de pe Antena 1, precum „Asia Express” și „Chefi la Cuțite”, iar din toamna acestui an va prezenta „Masterchef” la Pro TV.

Când are premiera noului sezon „Masterchef la PRO TV

PRO TV a anunțat data oficială de lansare a emisiunii în cadrul evenimentului de prezentare a grilei de toamnă:10 septembrie. Cei trei chefi au revenit la Masterchef, după mai bine de un deceniu în care nu au colaborat cu PRO TV. Așa cum era de așteptat, emoțiile sunt la cote maxime, însă chefii sunt convinși că noul sezon va fi unul excepțional, cu concurenți pe măsură.

masterchefIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  18 / 28

După ce au apărut ani de zile la „Chefi la cuțite” pe Antena 1, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au semnat un nou contract pentru a apărea la „MasterChef” pe Pro TV. Noul sezon al show-ului culinar va fi difuzat de către PRO TV începând cu data de 10 septembrie, de la ora 20:30 și va fi difuzat în fiecare luni și marți. 

Sursă foto: Instagram – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton