; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum a reușit Gabi Cristea să ajungă ținta criticilor în online (1)

Cum a reușit Gabi Cristea să ajungă ținta criticilor în online. „Nu vreau să par răutăcioasă, dar…”

05 July 2021

Gabriela Cristea, una dintre prezentatoarele tv cel mai apreciate de la noi, a ajuns în atenția internațiunilor cârcotași după ce a publicat online o serie de fotografii. De vină ar fi fost, spun cei care au comentat pozele de pe internet, faptul că vedeta își editează excesiv pozele de pe rețelele de socializare, scrie wowbiz.ro.

 

 Vezi galeria foto >

Într-o postare de pe internet, Gabriela Cristea stă pe o pătură de picnic și ține în mână o sticlă de șampanie. Nimic neobișnuit în fotografia de mai sus, ar putea spune oricine, doar că fanii au observat un detaliu misterios. Sticla de șampanie din imagine are o formă nefirească.

Cei care au comentat imaginea o acuză pe prezentatoarea TV că își editează excesiv pozele.

„Când ai modificat silueta ai îndoit sticla!/

Ce ai făcut cu sticla aia?? /

La sticlă nu-i trebuie Photoshop/

Mințiți poporul ca de obicei../

Mai uitați-vă la poze înainte să le postați…..acuma fără hate…..dar nu vezi cât ești de deformată….. Totuși vă vreți influenceri și vedete…./

Ce bine își lucrează pozele s-o arate silfidă/

De la căldură cred că s-a îndoit sticla /

Cam strâmbă sticla de șampanie, nu vreau să par răutăcioasă dar nu mai apăreți deloc naturale pe site de socializare…', sunt doar câteva dintre reacțiile internauților care au văzut fotografia postată de prezentatoarea TV. 

Motivul pentru care Gabriela Cristea a fost taxată de fani luna trecută

Recent, după ce a publicat o fotografie pe rețelele sociale, fanii au observat un detaliu cu privire la aspectul ei și nu au întârziat să îi aducă reproșuri, scrie a1.ro.

Gabi Cristea este apreciată de public pentru profesionalismul de care dă dovadă în cadrul emisiunilor pe care le prezintă, dar iată pentru ce a fost taxată recent de fanii săi. Deși este atentă la aspectul ei și are grijă ca aparițiile sale să fie fără cusur, prietenii virtuali care-i urmăresc contul de Instagram au remarcat faptul că prezentatoarea nu era vopsită și i-au scris mai multe comentarii.

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa. Urzeala soacrelor’ a pierdut din vedere faptul că părul i-a crescut și, neavând timp pentru a se vopsi, ea a apărut în emisiune în acest mod.

Gabriela Cristea (46) este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda (41). Cei doi au împreună două fetițe, pe Bella Victoria Margot, în vârstă de aproximativ 4 ani, și pe Thea Iris Selena, în vârstă de aproximativ 2 ani.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare