Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Scărlătescu, un romantic incurabil. Cum a reușit să o cucerească pe Doina Teodoru: „M-a dat pe spate”

Cătălin Scărlătescu, un romantic incurabil. Cum a reușit să o cucerească pe Doina Teodoru: „M-a dat pe spate”
11

de Cristina Țapu,

Doina Teodoru, iubita celebrului chef Cătălin Scărlătescu, a dezvăluit recent detalii despre unul dintre aspectele intime ale relației lor, împărtășind care este preparatul culinar preferat gătit de faimosul bucătar. Actrița, cunoscută pentru talentul ei pe scenă și pe ecran, a povestit într-un interviu recent despre experiența culinară care a reușit să o cucerească definitiv.

Cum a reușit Cătălin Scărlătescu să o cucerească pe Doina Teodoru

Chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 51 de ani, și Doina Teodoru, în vârstă de 34 de ani, sunt împreună de trei ani, bucurându-se de o relație armonioasă, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Actrița a mărturisit că unul dintre momentele definitorii ale relației lor a fost atunci când chef-ul a pregătit un preparat special pentru ea.

Tortellini cu ricotta și pere este un preparat care m-a dat pe spate”, a fost preparatul cu care Cătălin Scărlătescu a cucerit-o pe actriță. Din păcate, Doina nu poate consuma frecvent acest preparat pentru că are intoleranță la lactoză. „Nu mă mai pot bucura de acest preparat de când cu intoleranța la lactoză”, a dezvăluit actrița, conform Click!

Catalin Scarlatescu si Doina TeodoruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au cunoscut pe o plajă din stațiunea Vama Veche, conform declarațiilor lui Cătălin Scărlătescu, noul jurat de la „MasterChef”, sezonul 9.

Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași.Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu, conform Viva.

Cătălin Scărlătescu este cu 17 ani mai mare decât iubita sa

Cătălin Scărlătescu consideră că, deși provin din medii complet diferite, între ei există o comunicare foarte bună. Fiecare și-a construit scena pe care evoluează cel mai bine, însă întotdeauna ajung să se întâlnească într-un punct de interes comun. Litoralul va ocupa mereu un loc aparte în sufletele lor, căci acolo a început povestea de iubire care îi leagă.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de aproximativ trei ani și, deși între ei există o diferență considerabilă de vârstă, aceasta nu a reprezentat un obstacol în calea iubirii lor. De altfel, Cătălin se declară fermecat de cea care îi este iubită și recunoaște că s-a îndrăgostit mai repede decât ar fi crezut de tânăra actriță.

Sursă foto: Instagram Doina Teodoru

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton