; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

32582470 0 image a 21_1598831895932

Cum a reușit actrița Rebel Wilson să slăbească 20 de kilograme

17 November 2020

Jono Castano este bărbatul din spatele transformării incredibile a actriței Rebel Wilson. Antrenorul a dezvăluit cum a reușit actrița în vârstă de 40 de ani să slăbească 20 de kilograme.

Planurile lui Rebel Wilson au început din ianuarie, când actrița a anunțat că 2020 va fi „anul sănătății’. Nu prea a nimerit-o pe plan internațional, dar în plan personal nu s-a dat bătută. Numită „Fat Amy’ vreme de trei episoade ale seriei „Pitch Perfect’, actrița a postat în weekend o fotografie pe contul său de Instagram cu noua siluetă și cu textul: „Într-o zi, avocata Rebel va ieși din cochilia sa și va arăta astfel’, scrie Daily Mail.

 

Pentru noua siluetă, Rebel Wilson și-a schimbat rutina de la A la Z încă din ianuarie, când a anunțat pe rețelele de socializare noile schimbări: „Mi-am pus echipamentul de sport și am început să alerg. Mă hidratez și încerc să evit zahărul și junk food-ul. Cine este cu mine?’.

Luni, Jono a dezvăluit secretul simplu din centrul sesiunilor sale de antrenament cu actrița – râsul.

Pentru a menține ridicat spiritul și ambiția actriței , antrenorul a spus că încearcă să facă exerciții distractive.

„Trebuie să te bucuri să vii la antrenament. Majoritatea oamenilor renunță pentru că nu le plac țipetele din sala de antrenament și au dreptate pentru că nu despre asta e vorba. Eu și Rebel am râs și ne-am simțit bine la fiecare antrenament.

Un alt secret al reușitei în ceea ce pivește scăderea în greutate a actrițelor au fost „cheat days', în care ne este permis ca la o masă să ne facem poftele:

„Susțin echilibrul. Atunci când oamenii aud cuvântul dietă se opresc și cred că trebuie să-și schimbe radical stilul de viață. Nu este vorba despre asta. Este vorba și de a te bucura de micile plăceri ale vieții. Poți ieși în oraș cu prietenii atâta timp cât a doua zi te întorci la drumul stabilit', a mai declarat antrenorul actriței Rebel Wilson.

În primăvara acestui an, Jono a fost invitatul emisiunii Sunrise, unde a arătat o parte din exercițiile pe care le face cu Rebel Wilson.

El a recomandat 45 de minute de exerciții fizice cinci zile pe săptămână, combinate cu o dietă sănătoasă, pentru a obține pierderea în greutate.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare